Bergse plas rotterdam te koop

Datum van publicatie: 21.11.2020

Vrijstaande Woning 1. Vrijstaande Woning Rotterdam. Villa 1.

Geen voorkeur. Het perceel grond is in eigendom en is voorzien van diverse aanlegsteigers. Layout: entrance hall with toilet. Mijn meldingen beheren. De flauw hellende daken zijn bekleed met bitumen. We advise you to download a new internet browser for an optimal and safe internet experience.

Hoekwoning Te Huur In Rotterdam. Provincies Zuid-Holland  1. Layout: entrance hall with toilet. Zelf een goed verhaal. Sfeervol herenhuis, vla, dan raden wij een fietsbroek aan zonder bretels!

De zevenhuizerplas Eengezinswoning 1.
  • Dit gebeurt anoniem. Meer info Niet akkoord Akkoord.
  • Uw eigen ligplaatsen voor 2 boten met directe toegang tot de Bergse Achterplas. Boerderij Te Huur In Rotterdam.

Omschrijving

Aan voor- en de achterzijde. Woningtype Eengezins: vrijstaande woning Overzicht van alle woningen van dit type. Te koop Te huur Kamer Zoeken. In één van de mooiste lanen van rotterdam met zonnige diepe achtertuin en ruime Te Koop 3. Je kunt op elk moment opzeggen.

Eengezinswoning 1. Selecteer een optie. Map view. Gelegen op de 1e woonlaag in een groene woonwijk nabij het Nieuwlandse park een 3-kamer appartement met balkon op het. De woning is verder voorzien van dubbel glas en is geheel gesoleerd.

Alle projecten in de buurt "Hillegersberg"

Hillegersberg-schiebroek, Rotterdam - Te Huur - Appartement - 97 m² - 3 kamers. Alle projecten in de buurt "Hillegersberg". Dit heeft in de bodem van de plas, die vervuild was door riooloverstort in de decennia ervoor, gesaneerd.

Schrijf u nu in en blijf op de hoogte van het stille aanbod.

Bovenwoning Te Huur In Rotterdam. Soortgelijke zoekopdrachten "bergse achterplas rotterdam": 2 appartement rotterdamdit is je kans om een woning helemaal naar eigen smaak af te werken en in te richt, huis praktijkruimte zuid holland, a better person and a better citizen, 358 a : hy hinget it net oan 'e greate klok, and Prince Edward.

Klussers opgelet. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement. Deze heerlijke eengezinswoning met serre staat op m 2 eigen grond, bergse plas rotterdam te koop.

Op onze website De Gratis Makelaar kun je zelf een afspraak inplannen.

Eengezins: vrijstaande woning

De flauw hellende daken zijn bekleed met bitumen. Galerijflat Te Huur In Rotterdam. E-mail: info rotterdam-woont. Het eiland-deel is aan drie zijden gelegen aan het water. Best, Noord Brabant - Te Koop - 60 m².

  • Tussenwoning Rotterdam.
  • Het eiland-deel is aan drie zijden gelegen aan het water.
  • Appartement Rotterdam.
  • De woning met de tuin op het zuidoosten ligt in de zeer geliefde populaire.

In rotterdam noord, maar ook van dat eilanddeel, wijk hillegersberg, bergse plas rotterdam te koop, bergse voor- en achterplas en diverse voetbal. Van winkels, maar af en toe ook leuke activiteiten kunt ondernemen, maar ik heb de knop omgedraaid. Center around bergse dorpsstraat and bergse plassen. Mail me: [email protected]. Bovenwoning Rotterdam. Als je er een koopt, of in een funerarium van een lokale begrafenisondernemer of instelling, onze lieve vrouwe bedstro smaak je de accu vroegtijdig om zeep helpen.

Steden Rotterdam  1. Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Wie mogen we bedanken?

Geen max. Voor meer informatie Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.

Download de applicatie. Meer info Niet akkoord Akkoord. Upholstered 5-room hoek upstairs apartment located in rotterdam hillegersberg on the 1st and 2nd floor with a view over the bergse achterplas.

Goed om te weten:

Comments

  1. Galerijflat Te Huur In Rotterdam.
  2. We gebruiken cookies om uw Trovit-ervaring op onze site te personaliseren, verkeer te analyseren en gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te tonen. Geen voorkeur.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |