Website blokkeren safari iphone

Datum van publicatie: 13.01.2021

Firefox Ook in Firefox kun je sites blokkeren met behulp van BlockSite. Als u de Safari browser start merkt u meteen

Dan kun je deze kindvriendelijk maken met behulp van beperkingen en ouderlijk toezicht. Ga rechtsboven naar de drie streepjes en dan naar Add-ons. Vind u dit artikel handig? Heb je iOS 11 of eerder? U kunt de volgende functies van Game Center beperken: Multiplayergames: verhinderen dat er multiplayergames kunnen worden gespeeld Vrienden toevoegen: verhinderen dat er vrienden kunnen worden toegevoegd in Game Center Schermopname: verhinderen dat er opnamen van het scherm en het geluid kunnen worden gemaakt.

Dit is het wachtwoord waarmee je inlogt op je Mac, website blokkeren safari iphone. Tik op Beperk expliciete websites. Bij de optie Sta nooit toe klik je op Voeg een website toe. Ik reageer z. Ga naar 'Instellingen' en tik op 'Schermtijd'. Links Telefoon.

U heeft nu de optie om de volgende drie website instellingen aan te zetten. Geschreven door Stefan. De meeste websites maken geen gebruik van de IPv6-verbindingen, maar er zijn er wel een paar die dat wel doen bijvoorbeeld Facebook.

Zo kun je websites blokkeren in Safari

Je wilt natuurlijk zo optimaal gebruik maken van je iPhone en je bent daarom ook misschien wel op zoek naar een iPhone reparatie service. Voer uw toegangscode in als daarom wordt gevraagd. Beperkingen voor materiaal en privacy instellen Ga naar 'Instellingen' en tik op 'Schermtijd'. Als je een adres hebt ingevoerd, klik je op Enter. Kies de gewenste instellingen voor elke functie of instelling onder 'Toegestaan materiaal uit Store'.

Tik op Materiaal en privacy. Met een flexibel internetfilter van Kliksafe kun je makkelijk sites blokkeren.

  • Zolang U zelf geen websites draait op uw Mac is het goed om daarnaartoe te verwijzen. Je wilt natuurlijk zo optimaal gebruik maken van je iPhone en je bent daarom ook misschien wel op zoek naar een iPhone reparatie service.
  • Schakel een toegangscode in. Medeauteur door wikiHow-redactie.

Vind u dit artikel handig. Met de privacy-instellingen op uw apparaat kunt u bepalen welke apps toegang hebben tot de hardwarefuncties of de gegevens die op het apparaat worden bewaard. Windows 10 Windows register opschonen stap voor stap instructie Stefan - 4 november 0. Tik op Gereed. Sign in, website blokkeren safari iphone.

Ouderlijk toezicht en beperkingen activeren

Windows 10 Windows register opschonen stap voor stap instructie Stefan - 4 november 0. Dat doe je door het vakje Enable authentication aan te klikken. Met de FilterNet app blokkeer je schadelijke sites als porno, gokken, phishing en geweld. Heeft u wel eens word-document gekregen waarin het niet mogelijk was om tekst te bewerken?

Vul je toegangscode voor Beperkingen in. U navigeert met de pijltjes toetsen naar boven of naar beneden om een nieuwe reeks websites te blokkeren via het hosts bestand op een Mac. Hier adverteren - Advertise here. Windows 10 Last van reclame in de web browser, website blokkeren safari iphone. Dan kies je het bestand met de naam Hosts en klik je op Openen.

Websites blokkeren op een Mac met het HOSTS bestand

Gelukkig is het in iOS mogelijk om de toegang tot bepaalde websites te ontzeggen. Gebruikersportaal Verras me! Bescherm je kinderen tegen ongewenste, agressieve en seksuele content op iPhone, iPad en iPod met behulp van beperkingen ouderlijk toezicht. Zo weten de meeste mensen wel

Dit zijn de dingen die u kunt beperken: Locatievoorzieningen:  de instellingen vergrendelen voor koken met klein budget gebruik van de locatie door apps en websites Contacten: verhinderen dat apps toegang hebben tot contacten Agenda's: verhinderen dat apps toegang hebben tot de agenda Herinneringen: verhinderen dat apps toegang hebben tot herinneringen Foto's: verhinderen dat apps toegang hebben tot foto's Deel mijn locatie:  de instellingen vergrendelen voor het delen van de locatie in Berichten en Zoek mijn vrienden Bluetooth-deling: verhinderen dat apparaten en apps gegevens delen via Bluetooth Microfoon: verhinderen dat apps toegang vragen tot de microfoon Spraakherkenning: verhinderen dat apps toegang hebben tot spraakherkenning of de dicteerfunctie Reclame: verhinderen dat de reclame-instellingen worden gewijzigd Media en Apple Music: verhinderen dat apps toegang hebben tot foto's, video's of de muziekbibliotheek!

Websites blokkeren op een iPhone of iPad Daarnaast kun website blokkeren safari iphone ook website blokkeren safari iphone websites blokkeren en alleen enkele websites toe te laten, website blokkeren safari iphone. In het voorbeeld hierboven heb ik aangegeven wat er vaak standaard instaat, de blauwe pijl en blauwe blok.

Open de instellingen van je iPhone. Wanneer je de code kwijt bent moet je de iPad of iPhone volledig herstellen. Tik op 'Privacy' en kies vervolgens de instellingen die u wilt beperken.

Kijk eens op onze website, of er een filter is dat bij jou past. Selecteer onder 'Sta wijzigingen toe' de functies of instellingen die wel of niet gewijzigd mogen worden en kies 'Sta toe' of 'Sta niet toe'. Hiermee zoek je naar de Terminal-app.

Medeauteur door wikiHow-redactie. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Zodra je bovenstaande stappen hebt doorlopen kun je bij 'Beperkingen voor materiaal' de optie 'Webmateriaal' openen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |