Sander van der houwen facebook

Datum van publicatie: 15.12.2020

Beiden hebben familierelatie met groot moeder Cornelia Schrijver-Melse. Hij werkte in de haven heb ik begrepen. Ik ben op zoek naar mensen die Adriaan Soeterboek hebben gekend.

Wie kent de familie Vonk uit de Rosestraat nog? Maar ik kan mij Marianne van der Starre niet herinneren, Waar zat zij toen. Zoek fam. Zijn er nog mensen die in de jaren gewerkt hebben bij Chocoladefabriek De Heer op de bakkerijafdeling of de gieterij? Uit deze tijd kan ik mij nog herinneren dat er winkels waren zoals Kruidenier Zuydam!?

Waar ik een hekel aan had was de gymmiddag waarbij je allerlei oefeningen moest doen en drukte ik mijn snor. Alvast bedankt voor de hulp! Volgens mij was het lijn 3. Ik woon nu zelf in het pand dat er sinds staat, maar het gaar mij om het pand wat daarvoor sander van der houwen facebook deze locatie heeft gestaan.

Ing mijn vader heeft gediend met een v Leeuwen die ook aan boksen deed!

Wie kan mij wat meer vertellen over Aleida Dekker mijn moeder. Graag zou ik meer weten over het seinhuis, zeker de tijd in de eerste oorlogsjaren en over mensen die de uitgebreide familie van Joost Booij en Jannetje van Wageningen hebben gekend. Haar vader was jarig op 31 aug. In zijn rol als wijze pedagoog, mij persoonlijk toegesproken, heeft hij mij reis naar Madrid bespaard! Lewis, D. Dank je wel!

Een broer denk ik was HGG Dekking. Kwam haar zo af en toe tegen op o. Als ik google dan komt er tevoorschijn ziek of overleden maar kan daar nergens bevestiging over vinden. En werkte in het weekend bij een bakker. Mijn vader heeft zijn hele leven last gehad van deze missie Moest daar naar toe.

Ik heb al genformeerd bij het orkest, sander van der houwen facebook.

Een kleine update

Ik ben op zoek naar mijn broer Wim Einkotter die ik zeker al 20 jaar niet meer gezien of gesproken heb. Ben jij een van deze personen of ken je iemand? Mijn moeder stond in de winkel en mijn vader kwam aan huis als melkboer.

In oude trouw- en doopakten van mijn voorouders vind ik dat zij wonen op de Hillegersdyck in Rotterdam. Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sander van der houwen facebook.

Wij zijn op zoek naar Thea Blansjaar vroeger woonde zij in de Heer Gillestraat dettingmeijer. Ik ben op zoek naar nabestaanden van harm Elsinga en tiemke elzinga om mijn stamboom compleet te krijgen. Hgr: Ronald en Gerda Kanselaar.

Omdat het nog niet zo lang geleden is.

Deel deze foto op je:

Zij woonden in de jaren vijftig en zestig hoek Josephstraat-Kruiskade. Ga verder zoeken. Hallo, Ik ben op zoek naar iemand die mijn overgrootvader zou hebben gekend.

  • Op 30 augustus kreeg opa een koninklijke onderscheiding.
  • Beste Familie Looije.
  • In in het zkhs gelegen, met een oude man.
  • Kon , R.

Wie sander van der houwen facebook mij aan de tekst helpen. Weet wl dat mijn moeder vroeger op een declamatieclub zat met haar broer Anton? De vrouw van mijn oom Arie had nog wel wat beloofd, maar is in de tussentijd overleden en ernst en bobbie filmpjes nalatenschap is in handen van haar zus en daar hebben wij geen contact mee.

Graag zou ik wat meer informatie of ervaring willen delen hierover. Zij heeft ooit samen met An Bijl in een internaat in Zetten gezeten. Mijn vader heeft zijn hele leven last gehad van deze missie Moest daar naar toe. De tegenstrijdigheid in al deze regelingen is erg groot en de ene regeling is nog zinlozer dan de ander!

VR-bezichtiging

Hopelijk reageert een nazaat daar willen ze graag contact mee. Op zoek naar de Fam. De meeste landen verplichten of raden het sterk aan om in winkels en het open vervoer een mondkapje te dragen. Als er nog familie is die belangstelling heeft voor deze spiegel, kan die zich melden bij de redactie van De Oud-Rotterdammer.

Tuin, J. Beste Rotterdammers en andere landgenoten. Arie was na de oorlog directie chauffeur en kwam zo regelmatig naar Hengelo. Als het goed is heeft hij op de Icarrusstraat gewoond?

Goed om te weten:

Comments

  1. Ik ben Tonnie Kamermans en heb in de Zuidhoek gewoond op nr en ben op zoek naar Lenie of Leinie Noordijk die ook in de Zuidhoek woonde met haar broertje Sjors boven de fietsen stalling van de kruidenier en waterstoker. Mijn naam is Mieke Kramer-van Altena en ben op zoek naar de heer J.
  2. Mijn moeder Gerda Crepin, 81 jaar geboren in Schiedam is op zoek naar haar oude vriendin Nel Baris ook dezelfde leeftijd ook geboren in Schiedam.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |