Restaurant tijsterman dorpsstraat nieuwkoop

Datum van publicatie: 27.12.2020

Bruiloftsfeest van Priscilla en Lucien. Want grote groepen waar het grote geld te halen is, gaan voor.

Prachtige boerderij met allerlei boerderijdieren waar u kunt logeren, vergaderen en …. Ook voor de meer actieve personen onder u bieden wij uitdagende arrangementen.

Er was een lopend buffet, Toen onze tafel aan de beurt was bij het dessert waren er alleen nog wat restjes over. Portugees 1. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Tot de volgende keer, Sandra.

Tip: misschien gaan werken met een andere kok. Neem dan direct contact op met Dhr. Een buffet! Is dit een barbecuerestaurant.

Teleurgestelde gast.

Het enige wat echt goed was, waren de bitterballen van de Holtkamp! Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten?
  • Als je het nogmaals aangeeft gaat men vol in de verdediging, want wie wil geen kliekjes met Kerst? Bezit of beheert u deze gelegenheid?
  • Nederlands Priscilla Bruid.

Meer informatie

We vinden het buitengewoon spijtig dat de communicatie rondom het eerder opbouwen niet goed is verlopen. Als je het nogmaals aangeeft gaat men vol in de verdediging, want wie wil geen kliekjes met Kerst?

Met het grote terras aan het water, een verpletterende buitenkeuken, het schitterende uitzicht en tal van wateractiviteiten bent u hier aan het juiste adres! Schrijf een beoordeling. Dit geldt ook voor de SUP-workout en uiteraard is ons restaurant een uitstekende locatie voor een 'korte of langere stop'!

  • Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … De koffie staat klaar, maar uiteraard serveren onze enthousiaste medewerkers een mooie lunch, high tea, dinerbuffet - alleen voor groepjes vanaf 20 personen of als afsluiting een gezellig borrel of diner.
  • Voor wat betreft een hapje en een drankjes bieden wij vele verschillende mogelijkheden. Als hoofdgerecht oa.

Alles moest je vragen. De bediening was ook zeer vriendelijk? Heerlijk eten en drinken, maar ook hele leuke outdoor activiteiten op en rond het water. Meer informatie. Mijn advies is om uw kaart aan te passen met lekkere streekproducten waar u ook nog wat aan verdient.

Corona informatie

Maximum: Zaal grootte. De bediening was ook zeer vriendelijk. Fles water is geduurd.

Na de blunder van de rauwe snoekbaars, werd niets eens de koffie na afloop aangeboden! Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.

Frieten slap en koud. Meer informatie. Bediening was vriendelijk maar slecht georganiseerd.

Restaurant Tijsterman foto's

Dit geldt ook voor de SUP-workout en uiteraard is ons restaurant een uitstekende locatie voor een 'korte of langere stop'! Home Bruiloft DJ. Wanneer je het aangeeft wordt je genegeerd, want dat is immers de makkelijkste weg? Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Restaurant Tijsterman Geclaimd. Tot de volgende keer, bent u restaurant tijsterman dorpsstraat nieuwkoop de klanten wel verplicht met meer te komen dan een klein uitgevallen pistoletje met 4 kleine plakjes carpaccio en 3 kleine schilfertjes parmezaanse kaas.

Beoordeeld op 25 oktober Oktober mosselmaand. Zoek je een Kerstdiner van kliekjes, dan zit je bij restaurant Tijsterman goed. Bruiloftsfeest van Danielle en Maarten. Tijsterman: als u 11 eur vraagt voor een broodje, functies.

Vlotte bediening, Sandra! Alle gegevens weergeven maaltijden, restaurant tijsterman dorpsstraat nieuwkoop, gratis parkeren voor de deur.

Wij mogen u helaas niet verwelkomen.

Turks 1. Alle restaurants in Nieuwkoop weergeven. En nee, geen excuus svp dat dit een uitzondering moet zijn geweest, er klagen meer mensen over de prijs kwaliteitverhouding, dus het betreft echt geen uitzondering meer.

Hier kom ik dus niet meer! Bij het hoofdgerecht ging dat nog wel goed! Fleur en joey waren echte toppertjes.

Goed om te weten:

Comments

  1. Vorige week zaterdag met prachtig weer op het gezellige terras gezeten. Wanneer je het aangeeft wordt je genegeerd, want dat is immers de makkelijkste weg?
  2. Mvgr Frank. Catering mogelijkheden Uitsluitend gebruik makend van de locatie Externe cateraar mogelijk.
  3. Op verzoek boter gekregen.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |