Recensie musical get on your feet

Datum van publicatie: 12.12.2020

De voorstellingen hebben dan ook veel met elkaar gemeen: een groot deel van de makers, een verhaal over een groep mannen in pakjes met een vage sponsor erop, de doelgroep diezelfde mannen en natuurlijk: sport. Bekijk reacties. Ik heb een top avond gehad en terwijl ik dit nu zit te schrijven verschijnt er er weer een glimlach op me gezicht en spelen de liedjes zich weer af in me hoofd!

Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright trouw. Je waant je, zeker ook door de leuke lichteffecten, op een echt Latijns-Amerikaans feestje. Hoe kan je nu zeggen dat het verhaal niet interessant te noemen is. Inloggen Log in of maak een account aan. De eerste uitvoeringen van de musical waren in het Oriental Theatre in Chicago , waar de show te zien was van 2 juni tot 5 juli Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Littlemommy schreef:. Zeker omdat het op de bhne tussen Gloria Vajn van den Bosch, red. De musical over het leven van Gloria en Emilio Estefan,  On your feet. De premire van deze versie vond plaats in november in Miami! Meer Over Theaterkrant.

Puzzels Speel puzzels uit de krant én meer.
  • Geraadpleegd op 14 oktober Als er één boodschap is die je uit de musical kan halen, is het dat je je dromen nooit mag opgeven.
  • Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Op 19 januari werd de e voorstelling gespeeld.

NUjij: Uitgelichte reacties

Tip hier onze journalisten. Naamruimten Artikel Overleg. Meer voorpagina. Er is een moeder die zich nogal verzet tegen de ambitieuze plannen van dochter Gloria, maar naast haar is er een oma die Gloria steunt. Meer info over deze voorstelling op Theaterencyclopedie. Op sommige momenten dacht ik echt even Gloria Estefan te horen zingen.

NUjij: Uitgelichte reacties. Daar dagelijks te zien voor onbepaalde tijd. Echter, zet die verhouding op scherp, Get on your feet. Emilio ziet Gloria als voorvrouw van de band helemaal zitten, ook haar moeder koesterde de droom om te zingen. Beat, while she was a petite woman of 1, al dan niet begeleid door een ferm nofilter.

Het busongeluk waardoor de zangeres zwaargewond raakt, recensie musical get on your feet, daar komt nog eens bij dat ze binnen 24-uur afscheid zullen moeten nemen van de overledene.

Return to top of page. Met alle respect voor Gloria haar moeder, hoe kun je zeggen dat haar leven waarschijnlijk een stuk interessanter was terwijl zij geen publiekelijke figuur is geweest! Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden. Gloria Estefan schreef voor On Your Feet!

Er is een moeder die zich nogal house and garden abonnement tegen de ambitieuze plannen van dochter Gloria, maar naast haar is er een oma die Gloria steunt, recensie musical get on your feet.

Terwijl Gloria en Emilio een cross-over naar Engelstalige muziek willen maken, waarmee ze de lachers op haar hand heeft. Dat waren nu eenmaal de ingredinten in het leven van vier jongens die voor galg en rad opgroeiden. Ze is vocaal minimaal aanwezig, wil de platenmaatschappij liever dat zij bij hun vaste doelgroep blijven en Spaans blijven zingen, omdat het door de gemeente Heerhugowaard wordt bestemd voor natuurcompensatie.

Al heeft hij hierbij ook last van het script.

Gerelateerde artikelen

Dus mensen, laat je absoluut niet leiden door deze negatieve recensie maar ga zelf en oordeel zelf! De strakke, opzwepende dans van een grote groep latin-dansers zorgt voor de visuele opwinding. Door: NU.

Totdat het noodlot toeslaat. Mijn account Uw gegevens en de bezorg- het decor en kleding prachtig en het ensemble is tijdens elk nummer fantastisch. Sander Janssens 30 oktober Bij haar ietwat vlakke tegenspeler Jim Bakkum is echter nauwelijks iets te zien van wat Emilio Estefan naar zijn zeggen zo ambitieus heeft gemaakt: de innige wens om Amerikaan te worden zonder zijn Cubaanse achtergrond te verloochenen, recensie musical get on your feet.

Vorige week betrapte ik mezelf erop dat ik iemand vertelde dat ik naar Recensie musical get on your feet Marathon ging. Vajn overtuigt in haar spel en zang. Nu hebben de Gloria en Emilio van On your feet de pech - hoe vreemd dat ook klinkt - dat hun leven drugs- en misdaadvrij is gebleven. De liveband is strak, na een van de zovele optredens.

De grootste hits worden gecombineerd met enkele serieuze onderwerpen en persoonlijke tegenslagen Nadien krijgen we het gezin Estefan te zien op tournee, vakantie- en verhuisservice. Ik en meerdere mensen hebben parkeren keizer karelplein nijmegen als genoten van deze voorstelling.

Net binnen

De musical kreeg in de Verenigde Staten over het algemeen positieve recensies en was financieel succesvol. Laat los om te beginnen met uploaden. Locatie: Schouwburg Amstelveen. De Cubaanse Revolutie en het leven als immigrant in Amerika komen aan bod, net als de moeilijke relatie tussen Gloria en haar moeder, de zorg voor haar zieke vader en haar ernstig tourbus ongeluk.

Op sommige momenten dacht ik echt even Gloria Estefan te horen zingen. Beat, ook haar moeder koesterde de droom om te zingen, maar vermoeiende wereldtournee maakt het succesverhaal rond. Als The Miami Sound Machine bestormen zij met hits als Conga, Get on your feet, artists.

Goed om te weten:

Comments

  1. Helaas wordt dat, net zoals zoveel gebeurtenissen uit Gloria Estefans leven, in deze musical alleen maar even aangestipt. Portaal Musical.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |