Pendelbus concert at sea

Datum van publicatie: 18.12.2020

Ook bij het Umoja podium waren er verschillende top optredens. Informatie over de kaartverkoop, line-up en sfeer van deze festivals vind je op FestivalFans.

Natuurlijk kon hun plaat Zoutelande 40 km verderop niet ontbreken. Ik ben zelf een keer een heel weekend geweest en een jaar later heb ik het nog een dag geprobeerd. Festival Fans Blijf op de hoogte van festivals binnen de electro, deep house, hardstyle, pop, rock en techno scene in Nederland en België.

Inloggen Registreren. Een rondje in het reuzenrad en met een cocktail in de hand kijken naar de zonsondergang. Bij de laatste groep zorgde vooral het nummer Sterrenstof ervoor dat CaS lekker meeging met de muziek. Zaterdag op het terras van een strandtent in de schaduw en in het windje lekker gegeten en gedronken.

Wachtwoord resetten. Een hoop geld voor een weekendje weg en zeker als je met het gezin gaat. Kaartje en overnachtingen De kaartjes koop je ergens in december. Wachtwoord vergeten. Hier kon je zittend in het zand de optredens van heel dichtbij bekijken!

Verder zijn er via de site van Concert at SEA ook nog overnachtingen te boeken voor zowel de camping, bungalows als hotels. Het gehele terrein veranderde namelijk in een groot feest, iedereen ging van links naar rechts en van boven en naar beneden en het nodige bier vloog door de lucht heen.

Een rondje in het reuzenrad en met een cocktail in de hand kijken naar de zonsondergang. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Rob Dekay Paard - Den Haag. Wachtwoord resetten. Naast de zon hing er ook erg veel liefde in de lucht bij Kraantje Pappie. Door de drukte was er bijna geen strand meer over, maar de sfeer was top!

 • Waar komt de naam van het podium, Umoja, eigenlijk vandaan?
 • Dat is dagen geleden.

Line-up Vers van het songfestival 2e plek. Deze staat namelijk al gepland in Alles wat je aan eten kunt verzinnen was wel te krijgen. Whatsapp 0 Facebook 0 Twitter 0 X. Bekijk alle 5 leden die naar Concert at Sea wilden.

Laatste Festival nieuws

Samen met weer een geweldige zonsondergang werden we mee genomen naar de Spaanse kust door Alvaro Soler. De timetable wordt later bekendgemaakt.

Hieronder vind je de prijzen van alle ticketsoorten:.

Dat is dagen geleden! Bkkers Doornroosje - Nijmegen. Om bij het terrein te komen is het vaak toch nog wel minimaal 2 km lopen. In de media. Wat betekent geld voor jou.

Op tijd stoppen van het werk en snel door naar de Brouwersdam, pendelbus concert at sea.

Report: Concert at SEA 2019

Hierna was het tijd voor rock en roll. En in zong het publiek als het grootste koor van Nederland een ode aan Zeeland op de melodie van Brabant Guus Meeuwis. De tickets blijven dus gewoon geldig! De timetable wordt later bekendgemaakt. Door de gespreide betaling van de kosten, voel je het niet zo in je portemonnee.

 • Tickets CaS is al volledig uitverkocht!
 • Waar komt de naam van het podium, Umoja, eigenlijk vandaan?
 • Ook Bökkers en Teske zullen er optreden.
 • Racoon Muziekgebouw Eindhoven - Eindhoven.

Terug naar inloggen. Hier kon je zittend in het zand de optredens van heel dichtbij bekijken? Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws. Ik heb ook een heel pendelbus concert at sea weekend gehad?

Tom Odell. Niet in de rij voor hoeven staan en goed koud geserveerd. Dit duo staat al jaren op het festival en zetten het terrein voor het laatst op zijn kop dit jaar. Plattegrond Benieuwd waar de stages, Nederland. Lange wachtrijen zag je nergens en er liep ruim voldoende personeel.

Laatste Festival Nieuws

Popronde Hoorn 0. Het weekend van Concert at SEA stond weer voor de deur en de weersvoorspellingen zagen er goed uit. Affiliate kennisgeving Ik verwijs van tijd tot tijd via URL links in mijn teksten naar boeken, leveranciers, producten en andere informatiebronnen. Deze staat namelijk al gepland in

Concert at SEA is een festival voor alle leeftijden. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Een tropische temperatuur en sfeer beloofde weer voor een mooi feestje te zorgen. Zo zongen hier o?

Goed om te weten:

Comments

 1. Jeremias
  Ik kon niet wachten om weer lekker te dansen aan zee. Bökkers Luxor Live - Arnhem.
 2. Felicity
  Om te slapen kan je je tent op de camping zetten, een huisje huren op een vakantiepark, je boot in de haven leggen of een gratis ligplaats aan de Brouwersdam zien te bemachtigen.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |