Open dag radboud universiteit

Datum van publicatie: 17.12.2020

Twee keer per jaar organiseren we op de campus een Open dag. Na aanmelding ontvang je het overzicht ook via e-mail. Wil jij vragen stellen aan studenten van de Radboud Universiteit over studiekeuze, opleidingen, onderzoek of studeren in Nijmegen?

De eerstvolgende is op zaterdag 7 november Op de Open dag kun je bij alle voorlichtingsrondes naar binnen lopen; wie het eerst komt, het eerst maalt. Maar zover is het in Nederland nog niet. Hoe geef je op een goede manier invulling aan deze rol? Inmiddels zijn het er twee per jaar. Samen met andere scholieren ben je een dag te gast bij de opleiding van jouw interesse, zodat je kunt ervaren of de opleiding echt bij je past.

Radboud Ouderavond.

In het buitenland is het fenomeen al langer bekend en in Nederland had Wageningen de primeur. De eerstvolgende is op zaterdag 7 november Bel naaroptie 2   App naar   Mail naar studievoorlichting ru. Als vwo-scholier kun je deelnemen aan verschillende verdiepende activiteiten! Tijdens de Open dag kun je je open dag radboud universiteit orinteren op een universitaire opleiding; je komt alles te weten over het bacheloronderwijs in Nijmegen.

Aanmelden scholierenpanel.

Open Dagen

We laten je graag verder kijken en meer zien! Tijdens de Open dag kun je je goed oriënteren op een universitaire opleiding; je komt alles te weten over het bacheloronderwijs in Nijmegen. Geïnteresseerden komen in direct contact met huidige studenten en dat kon eerst niet.

Je kunt bij je aanmelding drie opleidingen waar je interesse in hebt aanvinken. En wil je meer informatie over die opleidingen? Uiteraard zijn je ouders ook welkom op de Open dag.

Eerstvolgende Open dag na 7 november Je stelt uit het grote aanbod van activiteiten je eigen dagprogramma samen. Via deze website en onze welkom bij de romeinen caesar media krijg je al een aardig beeld van de Radboud Universiteit, maar de beste indruk krijg je natuurlijk door een persoonlijk bezoek te brengen aan de universiteit, per class or 25 for all 3x OPEN TRAINING JAN.

Sinds experimenteert de WUR daarom met open dag radboud universiteit open dagen. Voorlichtingsactiviteiten bachelor.

Voorlichtingsagenda

Overige steden. Volg een collegereeks, verdiep je inhoudelijk in een vakgebied naar jouw keuze of leer vaardigheden zoals presenteren. Ook vind je op onze site informatie over profielkeuze- en studiekeuzevoorlichtingen op school.

Ga dan Proefstuderen of neem deel aan de Radboud Tweedaagse? Tijdens de Open dag kun je je goed orinteren op een universitaire opleiding; je komt alles te weten over het bacheloronderwijs in Nijmegen. Als ouder ben je voor je kind waarschijnlijk de belangrijkste adviseur bij het maken van de studiekeuze, open dag radboud universiteit. Dan helemaal niets in amsterdam psv de Bachelor Online Open Dag op 8 januari  iets voor jou.

Vloggers De online open dagen zijn populair. Heb je recentelijk een vwo-diploma of een hbo-propedeuse behaald.

POPULAIRSTE ARTIKELEN

Via deze website en onze sociale media krijg je al een aardig beeld van de Radboud Universiteit, de verschillende opleidingen en de stad Nijmegen, maar de beste indruk krijg je natuurlijk door een persoonlijk bezoek te brengen aan de universiteit.

Zit je in 4, 5 of 6 vwo en zoek je naar een bacheloropleiding die bij jou past? Help mee! Zoek je extra uitdaging?

  • Als ouder ben je voor je kind waarschijnlijk de belangrijkste adviseur bij het maken van de studiekeuze.
  • Op de Open dag kun je bij alle voorlichtingsrondes naar binnen lopen; wie het eerst komt, het eerst maalt.
  • Een opleiding kan nog zo leuk klinken op papier, het uiteindelijke besluit voor een bepaalde studie of instelling valt vaak pas na een bezoek aan een open dag.
  • Samen met andere scholieren ben je een dag te gast bij de opleiding van jouw interesse, zodat je kunt ervaren of de opleiding echt bij je past.

Je kunt terecht van 9. Extra uitdaging. Bezoek de open dag Radboud Universiteit  7 november Het kan voorkomen dat er geen plek meer is in een voorlichtingsronde. Heb je recentelijk een vwo-diploma of een hbo-propedeuse behaald. Universiteiten experimenteren er lustig op los, open dag radboud universiteit.

Radboud Ouderavond. Volg een collegereeks, organiseert de Radboud Universiteit ieder jaar een nascholingsdag.

Proefstudeerdag

Twee keer per jaar organiseren we op de campus een Open dag. Aanmelden scholierenpanel. Via deze website en onze sociale media krijg je al een aardig beeld van de Radboud Universiteit, de verschillende opleidingen en de stad Nijmegen, maar de beste indruk krijg je natuurlijk door een persoonlijk bezoek te brengen aan de universiteit. De technische universiteiten zijn het verst en de hogescholen lopen nog wat achter.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. De technische universiteiten zijn het verst en de hogescholen lopen nog wat achter. Universiteiten experimenteren er lustig op los.

Goed om te weten:

Comments

  1. Je kiest uit de volgende onderdelen: Voorlichtingsrondes per opleiding iedere bacheloropleiding biedt meerdere rondes aan Algemene presentaties Rondleidingen over de campus Informatiemarkten waar je terecht kunt met alle vragen over studeren in Nijmegen Studiekeuzetest Daarnaast kun je een gratis bezoek brengen aan het Anatomisch Museum.
  2. Als je de Open dag wilt bezoeken, moet je je vooraf aanmelden.
  3. We laten je graag verder kijken en meer zien!

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |