Om je op te vrolijken

Datum van publicatie: 12.11.2020

De top bereiken is niet belangrijk. Soms wil je iemand gewoon even een opkikkertje sturen.

En doe je best. Maak je niet druk om wat anderen van je denken. Heb geen spijt. Ik haal vaak een positieve spreuk uit deze site om mij collega,s op te vrolijken of op te beuren. Bis vincit, qui se vincit in victoria : Tweemaal overwinnaar is hij, die bij een overwinning zichzelf overwint.

Bekijk dan ook zeker even onze inspiratiepagina met tips voor jouw lieve boodschap. Je wil niet weten hoeveel mensen er zijn die dat willen hebben wat jij hebt. Pluk de dag. En dat is prima. Wijsheden tegeltje met spreuk over Overig: Delen om je op te vrolijken beleven 0. Uitzoeken wie ik ben is hun probleem.

Wijsheden tegeltje met spreuk over Overig: Wees jezelf iedereen anders is al bezet 0. Waarom blind van jaloezie?
  • Meld je aan voor de gratis spreuk van de dag.
  • Vind je het moeilijk om de juiste woorden te vinden? Zitten leuke spreuken tussen.

Berichtnavigatie

Ruime keuze met meer dan spreuken. Wees lief. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Lees nu de speciale blog met positieve spreuken en gedachten in tijden van corona. Beterschapskaarten maken en versturen - Beterschapskaarten opvrolijken Is het even donker om je heen, weet dan… je bent nooit alleen!

Alles inschakelen Bewaar instellingen. Dit betekent dat elke keer dat je deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.

Klik hier voor meer informatie of wijzigingen. Geluk en Verdriet zijn een Paar. Kijk niet teveel naar het verleden, bijzondere positieve spreuken. Originele, anders heb je zelf geen toekomst. Er is geen reden om om je op te vrolijken op te offeren. Het leven is zo kostbaar. Eentje van Kleintje Geluk: Op alle slakken zout leggen verhoogt de bloeddruk.

Productspecificaties

Iemand groots opvrolijken? We zitten op dezelfde golflengte. Fijne dag, groetjes Peter.

n van mijn favoriete quotes is denk ik toch wel: Iedereen wist dat het niet kon, tot er iemand kwam die dat niet wist. Bestellen en betalen via bol. En dan gewoon even 20 x per dag! Productinformatie Merk Ontwerpjezo. Wijsheden op krijtbord tegel over Overig met spreuk :De beste manier om jezelf op te vrolijken is door iemand anders op te vrolijken 0. En laat je door niemand van de wijs brengen.

Grootse complimenten voor alle mensen die dit mogelijk maken, om je op te vrolijken.

Deze kaarten vind je misschien ook leuk

Lach meer. En dat is prima. Ontdek de inspirerende teksten van ingspire. Sorry , nu nog een keer maar dan in zijn geheel.. Ik wil graag iedere dag een positiviteit te ontvangen.

Een positief gebruik van het internet. Bekijk dit product. Originele, bijzondere positieve spreuken. Maak nu je kaart en verras de ontvanger met een envelop vol liefde op de deurmat?

Nico Wolffs. In tijd van Nood. Filter op categorie. Na het schrijven hoef je de kaart alleen nog te adresseren, want de rest regelen wij.

Voor Positiviteit

Ik vecht en worstel Ik laat los en berust Ik vergeef mezelf Ik transformeer en ben vrij. Vaak is dat wat je zo belangrijk vind het belangrijkste van het minst belangrijke. Dit vind ik zelf een erg mooie spreuk. Luister niet naar wat iemand zegt maar luister naar wat iemand bedoelt!

Meest gelezen blog. Wenskaart momenten. Als de zon in je hart schijnt, zal je de hele dag naar iedereen stralen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Aart-Jan
    Een vrouw die te veel wil zal te weinig krijgen, Een vrouw die te weinig wil zal niets krijgen, Een vrouw die niets wil bestaat niet. Bis vincit, qui se vincit in victoria : Tweemaal overwinnaar is hij, die bij een overwinning zichzelf overwint Dit vind ik zelf een erg mooie spreuk.
  2. Laat weten dat je aan hem of haar denkt en stuur een opkikker kaartje!
  3. In tijd van Nood.. De mooiste dingen groeien namelijk aan de zijkant van de berg.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |