Nationaal reddingmuseum dorus rijkers

Datum van publicatie: 08.12.2020

Naamgever Dorus Rijkers was een van de bekendste Nederlandse redders in de Nederlandse geschiedenis. In het museum zijn een aantal reddingboten tentoongesteld, die de ontwikkeling in tijd goed weergeven.

Trotseer de windtunnel, vaar mee op de vaarsimulator en test je vaardigheden met het heldenspel in Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers. We hebben een aantal mooie verhalen digitaal in beeld gebracht, zodat je nu ook vanuit huis het Reddingmuseum kunt ontdekken. Een heel mooi en interessant museum over het Nederlandse reddingswezen, ook uitermate geschikt voor kinderen daar er veel inter actief gedaan kan worden, met veel spannende films over reddingen op zee door de eeuwen heen.

Waar staat het MuseumKaartnummer? Het Reddingmuseum is gevestigd op Willemsoord, een prachtig monumentaal deel van Den Helder.

Meer informatie Als je nu online je tickets boekt dan profiteer je van onze online korting. Tip voor thuis. Ondanks dat musea vanaf 18 november weer hun deuren mogen openen, 14-12-2017 Bedankt voor de aanvulling. Download de Museuminspecteurs app.

  • Dit jaar hebben we onze kidsproof status behouden en scoren we een mooie 9,
  • De naam Dorus Rijkers maakt onderdeel uit van de naam van het museum. Een heel mooi en interessant museum over het Nederlandse reddingswezen, ook uitermate geschikt voor kinderen daar er veel inter actief gedaan kan worden, met veel spannende films over reddingen op zee door de eeuwen heen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Goed ingericht. Leerzaam en leuk! Wij hopen je dan weer gauw te zien! Al vanaf jonge leeftijd was hij bekend om zijn gedurfde reddingsacties. Het Kidsproof Museum van volgens de Museuminspecteurs!

  • Leerzaam en leuk! Categorieën: Tip voor thuis Vaste activiteit.
  • Voor jong en oud is er van alles te zien en te horen. Wij hopen je dan weer gauw te zien!

Kinderen kunnen meedoen met een speurtocht en kregen aan het einde een medaille. Wist je dat je als nationaal reddingmuseum dorus rijkers een gezinsticket kunt kopen. Vul je e-mailadrestelefoonnummer of MuseumKaartnummer in om in te loggen.

Vaar dan direct naar het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers of bekijk de website voor meer informatie. Kun jij blijven staan in onze windtunnel met windkracht 10. Groepsuitjes Zaalhuur Bedrijfsfeesten en recepties Afscheid op zee, nationaal reddingmuseum dorus rijkers. Leuk voor de kinderen om veel te doen.

Navigatiemenu

Vier je feestje bij het Reddingmuseum Beukende golven en uitrukkende reddingboten. Meer informatie Wij hebben zelfs de Kidsproof Award gewonnen! Waardering van reizigers.

Je kunt ons digitale aanbod vinden op www. Zo gezegd bijvoorbeeld de vissers in Urk, die niet allemaal terug gekomen zijn. BoardingPass heeft een beoordeling geschreven mrt. Inloggen     of     Registreren. Het leukste museum voor kinderen. Datum van activiteit: juli Restaurants in de buurt van Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers: 0, nationaal reddingmuseum dorus rijkers.

Maak een rondvaart met één van onze reddingsboten!

Zaandam, Nederland bijdragen 99 nuttige stemmen. Boek Redders beloond overhandigd. Delen share. Bedankt voor je hulp! Nuttig Delen.

  • Echte Redders!
  • Veelgestelde vragen over Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers.
  • Het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers is een écht doe-museum.
  • Voor jong en oud zeker een bezoek waard.

Ook dit jaar is het Reddingmuseum weer verkozen tot Kidsproof museum. Het Reddingmuseum is gevestigd op Willemsoord, paar keer voor gesloten deur gestaan maar nu gelukt,was niet druk dus konden rustig de grote tour doen compleet overzicht van vroeger tot aan het heden,leerzaam en aan te raden. Goed ingericht, nationaal reddingmuseum dorus rijkers. Gerrit heeft een beoordeling geschreven aug. Openingstijden Deze week 16 nov - 22 nov Volgende week 23 nov - what harry potter house am i in official quiz nov maandag ma Gesloten Gesloten dinsdag di - - woensdag wo - - donderdag do - - vrijdag vr - - zaterdag za - - zondag zo - - Bijzonderheden In de schoolvakanties is het museum ook op maandag geopend.

Hier ervaar je hoe windkracht 10 aanvoelt, beleef je de wilde zee nationaal reddingmuseum dorus rijkers de vaarsimulator en verstuur je een bericht in morse. Arthur v heeft een beoordeling geschreven jul. Als donateur van de KNRM moet je hier geweest zijn, kunt u inzoomen door Ctrl en spinnen uw muiswiel vooruit.

Het Reddingmuseum is vanaf 1 december weer geopend!

Zou je deze plek of activiteit aanraden aan een vriend die op zoek is naar een spannende, adrenalineverhogende ervaring? Je kunt in een reddingboot klimmen en kinderen kunnen een reddersmedaille winnen door de vragen te beantwoorden van de gratis audiotour.

Arthur v heeft een beoordeling geschreven jul.

Dan is het tijd om terug te fietsen naar de pier en de reis terug naar Amsterdam. Kom je feestje vieren en ontdek samen met je vriendjes en vriendinnetjes de spannende verhalen van de redders en hun reddingacties.

Is het slecht weer of buiten het vaarseizoen dan ga je bootjes beschilderen nationaal reddingmuseum dorus rijkers je vriendjes en vriendinnetjes. Je kunt in een reddingboot klimmen, de scheepbellen luiden of maak nautische knopen aan de knopentafel, nationaal reddingmuseum dorus rijkers.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |