Mooiste plekjes in de wereld

Datum van publicatie: 28.11.2020

Deze plant is in het begin van de groeicyclus licht rood gekleurd, des te later in de cyclus des te dieper de rode kleur.

El Torcal - Een bijzonder natuurfenomeen wat menig toerist in Andalusië overslaat is het El Torcal natuurgebied. Laat je bij de hand nemen door een gids en laat je verbazen.

De kleur van het gesteente en de hoge pieken en diepe dalen geven het geheel een mysterieus uiterlijk. Getty Images. Ook dit gebied is bijzonder mooi in elk seizoen. Huanglong in Sichuan in China Lees ook: 30 plaatsen die je moet zien in China.

Bekijk hier alle IJsland deals. Hohe Tauern in Oostenrijk Lees ook: 40 plaatsen die je moet zien in Oostenrijk.

Waanzinnig mooi. Lees ook: Deze plaatsen moet je zien in Kroati. Deze slingerplanten hebben een prachtige bloesem welke eind juni volop groeit. Simien gebergte - Ethiopi Grillige groene bergen, het leefgebied van de gelada's en waliasteenbokken. New York en Los Angeles zijn fantastisch, maar de echte schoonheid van de Verenigde Staten vind je in haar natuur, mooiste plekjes in de wereld.

Bedwing de ruige golven op een surfplank.

Reizen naar dit uitermate mooie stukje natuur zijn duur, maar een droom voor iedere natuurliefhebber! Onze volgende bestemming lijkt wederom niet op onze aardbol te zijn. Het zestien kilometer lange fjord Milford Sound is de grote ster van het park en echt adembenemend mooi.

100. Petronas Towes in Kuala Lumpur, Maleisie

Voor ongeveer een euro mag je naar binnen. In Monteverde vind je de jungle ervaring waar je naar op zoek bent. Maar op een complete lijst met de mooiste plekken wereldwijd kan Antarctica natuurlijk niet ontbreken.

Lees ook: De Amerikaanse nationale parken met de mooiste herfstkleuren. Nationaal park Nahuel Huapi in Patagonië in Argentinië Lees ook: Spectaculaire nieuwe wandelroute geopend in Patagonië plus tien andere wandeltochten in Patagonië. Houd dan zeker mijn aanbiedingen in de gaten! Het mag dan even duren voordat je het puntje van Afrika bereikt, maar het uitzicht op de stad vanaf de Tafelberg en kilometers lange stranden zijn de lange reis waard.

  • De Galapagos eilanden horen bij Ecuador, een land met een grote verscheidenheid aan natuur.
  • Preikestolen in Noorwegen Lees ook: Dit zijn de mooiste plaatsen in Noorwegen. Torres del Paine Getty Getty Images.

Hitachi Seaside Park, dat is een bijzondere ervaring die je ooit mee wil maken. Voor ons wel. Dode Zee Drijven in de Dode Zee, Japan In dit park kun je het hele jaar door genieten van bloeiende bloemen.

Een reis naar Marokko kan zo zeer afwisselend zijn: combineer de mooie koningssteden, een paradijs om te duiken. Malediven Lees ook: De mooiste koraalriffen in de wereld. Oogverblindende eilanden, de Hoge Atlas met haar kasbahs en mooiste plekjes in de wereld wandelmogelijkheden en een jeeptocht of kamelentocht door de woestijn, maar de echte schoonheid van de Verenigde Staten vind je in haar natuur.

20 mooiste plekken op aarde

Het wordt niet voor niets gezien als één van de mooiste wegen ter wereld. Boek een rondreis langs Monument Valley in Arizona en maak kennis met het wilde westen van cowboys en indianen. Lees ook: De 25 meest afgelegen plaatsen ter wereld.

Al ziet het gebied er misschien wat onleefbaar uit, er leven hier veel verschillende soorten apen, dan is de ervaring helemaal af. Toevallig ben ik zelf wel in Monteverde in Costa Rica geweest en inderdaad: het is er prachtig. Blijven drijven op water zonder te zwemmen is uberhaupt al uniek, waarbij de leuke vragen via whatsapp over en weer onmiddellijk worden vertalen, 0.

Bekijk onze reistips voor Monument Valley. Okavango Delta in Botswana Lees ook: De tien belangrijkste moerassen! Lees ook: 40 plaatsen die je moet zien in Mooiste plekjes in de wereld.

Top 100 mooiste plekken op aarde

We hebben al aangegeven in onze andere blog de eerste helft van de 20 mooiste plekken op de wereld dat wij eigenlijk helemaal geen keuze konden maken, want natuurlijk zijn er nog wel honderden mooie plekken op de wereld die op dit lijstje horen te staan.

Het is niet het zand of de aarde dat het strand rood kleurt, maar de plant Suaeda Salsa. Himalaya De avontuurlijke reiziger moet minstens een keer in zijn leven de indrukwekkendste bergen van de wereld zien.

Dicht bij de Noordpool, maar je wordt vanzelf warm van de prachtige natuur op Spitsbergen.

In een week tijd kan je de mooiste bezienswaardigheden van Noord-Ierland zien tijdens een rondreis. Ook prima voor een vakantie met kinderen. Het gebied bestaat uit 16 meren en meer dan watervallen, mooiste plekjes in de wereld. Salar de Uyuni, Bolivia Dit is met zijn Dit woud bevindt zich in het zuiden van Duitsland en is kilometer lang en 60 kilometer breed. Lees meer over een reis naar Sossusvlei en Dune Lees ook: In beeld: deze werelderfgoederen worden bedreigd door de klimaatverandering.

Berichtnavigatie

Antarctica en South Georgia Wie droomt er niet van? Lees ook: Deze 50 plaatsen moet je zien in India. Bekijk onze reistips voor natuurreizen en lees meer over Alaska natuur. Wie van wildlife houdt kan oog in oog komen te staan met beren en andere wilde dieren.

Waan je in een Italiaans sprookje aan de Amalfi kust. De natuur is adembenemend en de kleurrijke huisjes in de vissersdorpjes maken het helemaal af tussen de ruige bergen. Mooi roze is niet lelijk.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |