Maak je eigen tijdschrift

Datum van publicatie: 31.12.2020

Gelijmd tijdschrift met een glanzende cover. Maak een babyposter als kraamcadeau!

Ziet er prachtig en keurig verzorgd uit. Bestel een tijdschrift of boek al vanaf één exemplaar! Wat een prachtig magazine! Software voor het maken van zeer interactieve multimediatijdschriften Ons softwareprogramma bestaat niet alleen uit bladereffecten: we brengen interactiviteit naar een hoger niveau, zodat je jouw lezers kunt fascineren.

Maak samen met je collega's een tijdschrift vol leuke anekdotes, verhalen van de werkvloer, complimentjes en bedankjes.

Neem een kijkje op onze website. Dankjewel voor de goede service en snelle actie, we zijn er erg blij mee. Wat een kwaliteitsniveau. Een hagelwit strand met uitzicht op de kristalblauwe zee en badend in de Griekse zonneschijn. Geen probleem?

Zelf een magazine maken met onze gratis magazinesjablonen is net zo gemakkelijk als het uploaden en publiceren van je eigen PDF-bestanden. Foto collage maken Maak je eigen fotocollage met deze handige tips!

Snel, voordelig en eenvoudig een tijdschrift maken

Privacy statement en Cookiebeleid. Home Klantenservice Winkelwagen Inspiratie. We bieden je bovendien de garantie dat je een product van topkwaliteit ontvangt. Deel deze dan eenvoudig online door middel van een unieke link. Links en winkelmogelijkheden - Uitgevers van tijdschriften zijn afhankelijk van samenwerking met adverteerders uit de schoonheids- en modeindustrie.

  • Ook is het maken van een tijdschrift erg geschikt voor zakelijke doeleinden!
  • Een tijdschrift heeft 8 tot 60 pagina's. Hoe zou je leven er… Lees meer.

Ik ben er zeker van dat mijn collegaatje niet zal weten wat haar overkomt en er traantjes zullen vloeien. Op zoek naar inspiratie. Op deze manier maak je de kinderkamer helemaal af. Dankzij onze handige online tool met mooie templates creer je snel een prachtig magazine, maak je eigen tijdschrift.

Publiceer je magazine voor openbaar gebruik of privgebruik. Maak een notitieboekje met Jilster of voeg een to-do lijst toe aan je tijdschrift.

Je eigen magazine maak je voor alle gelegenheden!

Je kunt je magazine op elk gewenst tijdstip downloaden en afdrukken. Je kunt ook jouw tijdschrift laten drukken als professioneel exemplaar! In beide gevallen kun je tussentijds je werk opslaan, stoppen en later weer verder gaan. Gratis luxe afwerking.

Begin nu. Je kunt jouw tijdschrift in zowel kleine als grote aantallen bij ons bestellen. Een leuke tip voor de opmaak van je tekst. Als je via onze service meerdere tijdschriften wilt laten afdrukken, profiteer je daarom van een aantrekkelijke korting. Jouw magazine kan alle aandacht krijgen die het verdient, maak je eigen tijdschrift. Echt super mooi verzorgd door jullie.

Tijdschrijft A4

Maak vrijblijvend een account aan en probeer Jilster uit. Geef je dierbaren een verassend en mooi kado. Je gepubliceerde digitale magazine krijgt hetzelfde uiterlijk en gevoel als een afgedrukt exemplaar. Voorbereidingen voor de uitgave van je tijdschrift Leuk dat enthousiast bent en je eigen magazine gaat maken!

Gratis online ontwerpprogramma. Toon je digitale magazine op je website door deze hierop te integreren. Je tijdschrift maken doe je door te werken met onze online software of onze offline software. Wil je een brochure maken voor je bedrijf. Dan kan je deze eenvoudig online delen met anderen.

Leuk idee. Daarnaast zijn er verschillende manieren maak je eigen tijdschrift zo'n collage.

100% cloud-gebaseerd platform voor het publiceren van magazines

Al onze sjablonen zijn geoptimaliseerd, zodat je magazine er op papier net zo prachtig uitziet als op het scherm. Met het programma van Lady Glossy kun je simpel en snel een glossy of tijdschrift maken. Maak gebruik van kleur en opvallende lettertypen voor de kopjes van je artikelen. Het magazine dat ik besteld heb, mocht ik goed ontvangen.

Maak een notitieboekje met Jilster of voeg een to-do lijst toe aan je tijdschrift. Het opbouwen van een magazine is een ingewikkeld, creatief proces en je mag trots zijn op jezelf.

Het is alweer even geleden dat ze hier de deur achter zich dichttrok!

Goed om te weten:

Comments

  1. Noodzakelijk Noodzakelijk. Meld je nu aan en ga direct aan de slag!
  2. Tijdschriften drukken we in full colour, dus laat je creativiteit de vrije loop! Je beheert zelf de instellingen voor privacy en delen.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |