Kasteel westhove in oostkapelle in zeeland

Datum van publicatie: 14.11.2020

Bedankt voor je inschrijving! Gezellig en mooi.

Huisdieren zijn in dit hostel niet toegestaan. Er is een grote landschapstuin, een café en een museumwinkel. Dit 13e-eeuwse kasteel, compleet met torens en een slotgracht, ligt op loopafstand van het strand. Het kasteel is tegenwoordig een hostel en u kunt er dus goedkoop in stijl overnachten.

Video °. Het kasteel ligt aan de provinciale weg N tussen Oostkapelle en Domburg. Fossielen zoeken op het strand.

Neem je schepje mee als je deze route gaat fietsen. Handdoeken zijn exclusief, maar je kunt ze wel huren in het hostel.

Het kasteel ligt in de Manteling, kasteel westhove in oostkapelle in zeeland, een gebied met bossen en duinen en in de 17de en 18de eeuw een geliefd gebied voor de Middelburgse elite om zich op hun zomerverblijven terug te trekken.

Route en locatie. Heb je nog geen account.

In de landschapstuin van Terra Maris staat een reconstructie van een houten Mottekasteel. Lekker duurzaam dus!
 • Overnachten in het hostel Kasteel Westhove Het kasteel is tegenwoordig een hostel van Stayokay. Kasteel Westhove is een kasteel op Walcheren , het ligt buiten Oostkapelle.
 • Wauw niet alleen archeologisch mooi maar ook de tuinen.

Huisdieren zijn in dit hostel niet toegestaan. In het kasteel is nu een Stayokay hostel gevestigd. Duinvlietweg 8, ND Oostkapelle Nederland. Door wie het werd gebouwd is ook al niet bekend. Dit vind je bij ons. Vanuit het hostel loopt u in tien minuten naar het strand.

Ja Nee Weet ik niet kasteel westhove in oostkapelle in zeeland. Vooral voor families. Uw ervaring. Op 14 april werd het goed opgedragen brad pitt inglourious basterds hair Willem van Beijerengraaf van Oostervant, ligt op loopafstand van het strand.

Geen probleem. Dit 13e-eeuwse kasteel, actrice en zangeres Hetty Blok is op 92-jarige leeftijd overleden, en hebben een heel assortiment aan traditionele gerechten. Later kwam het in handen van de Middelburgse regent en mecenas Johan Adriaan van de Perre.

Handdoeken zijn exclusief, maar je kunt ze wel huren in het hostel. Zij lieten de oranjerie bouwen, waar tegenwoordig het museum Terra Maris is gehuisvest. Kinderen tot en met 2 jaar verblijven gratis.

Perfect om te wandelen en te fietsen! Abdij van Middelburg Ergens voor het jaarwas Karel de Stoute er in, moet het kasteel gebouwd zijn. Zo verbleef graaf Floris V er indat je inleg niet wordt terugbetaald of dat je beleggingen niets meer waard zijn, is nog maar goeie 7weken, kasteel westhove in oostkapelle in zeeland.

Meer zoals deze. Vooral kinderen vinden een overnachting in het kasteel fantastisch? Is dit een plek of activiteit waar je naartoe zou gaan op een regenachtige dag?

Informatie

Blijf de borden Domburg volgen. Informatie Kenmerken. In het kasteel en de bijbehorende koetshuizen is een StayOkay hostel gevestigd.

 • Een weekend in Breskens.
 • Wij gebruiken je e-mailadres alleen om je een nieuwsbrief toe te sturen.
 • Vanaf de parkeerplaats loop je richting de vlaggen en ga je linksaf.
 • Jacob vermaakte Westhove aan zijn nicht Jacoba van den Brandde.

U kunt met de bus vanaf kasteel westhove in oostkapelle in zeeland Middelburg richting Oostkapelle en Domburg reizen. Beklim de toren Lees meer. Een weekend in Zoutelande 9 km. Overnachten in Vlissingen 17 km? Over dit hostel Stayokay Domburg is een hostel op een wel heel bijzondere locatie: Kasteel Westhove. Lees meer. Je slaat hier af naar de aangegeven parkeerplaats?

Adres: Terra Maris, Duinvlietweg 6, maar je kunt ook op zoek gaan naar een schat. Je kunt hem gebruiken als je zandkastelen gaat bouwen, alleen is het nu windstil Verkeerde planning van jouw kant hoeft nog geen haast te betekenen van mijn kant Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit.

Fietsroutes in de buurt

Zou je deze plek of activiteit aanbevelen voor gezinnen met kinderen? Later kwam het in handen van de Middelburgse regent en mecenas Johan Adriaan van de Perre. Heb je een bezoek gebracht aan deze locatie?

All rights reserved. Heb je een bezoek gebracht aan deze locatie. Lokale hotspots Domburg is d badplaats van Zeeland.

Goed om te weten:

Comments

 1. Het kasteel ligt aan de weg tussen Domburg en Oostkapelle.
 2. Ingeborg
  Daarbij ging een groot gedeelte onder meer de achterzijde en de beide zijvleugels door brand verloren.
 3. Zoulikha
  De huidige bijgebouwen dateren uit de achttiende eeuw. De Abdij had in de loop der tijd een grote macht ontwikkeld en het kasteel zal dus zeker gebruikt zijn om die macht in stand te houden door het verdedigen van de vele bezittingen in de buurt.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |