Jannes zwevend naar geluk origineel

Datum van publicatie: 01.01.2021

De Oostenrijkse schlagerzangeres Lolita zong in Der jodelnde Postillion. In zong Ciska Peters het nummer Geef mij een oude boerderij. Nederlandstalige covers Veel Nederlandstalige liedjes zingen we dagelijks mee op het werk, thuis of in de auto, maar voor velen is het echter een verassing dat ze geen originelen zijn.

De Franse zangeres France Gall zong in het nummer Babacar. Tegenwoordig is dit één van de meest gezongen zeemansliedjes bij chantiekoren. Anneke van Hooff  kwam in met de cover Nooit op zondag. De Franse zanger Gilles Dreu zong in de chanson Alouette. Steymel overleed op 27 februari Fats Domino zong in het nummer It Keeps Rainin'.

De Belgische meidengroep K3 zong in een swingende versie met de titel Babouchka. Carson Robison and his Pioneers zongen in There's a bridle hangin' on the wall.

George Baker Selection had in een hit met Holy Day. Dit wordt gevierd door de Brabantse op 10 oktober a. Elz Bakker en Rinus Ponsen zingen in de Nederlandse cover Lieveling  die het overigens beter jannes zwevend naar geluk origineel in de hitlijsten dan het origineel.

Niet alleen serieuze artiesten als Andy Williams en Anita Kerr namen het op, maar ook de grote amusementsorkesten zoals die van James Last , Franck Pourcel en Fausto Papetti deden een duit in het zakje. In maakt de Italiaanse zangeres en actrice Dalida een duet met de Franse zanger Alain Delon dat Paroles, Paroles heet, Paul de Leeuw doet in samen met Willeke Alberti een duet en maakt van dit nummer Gebabbel. In zong Eric Beekes de Nederlandse cover Kater.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ernestine Schumann-Heink zong in de acoustische versie van   Danny Boy , in zong zij de electrische versie. Ook bracht Hoes een speciale versie ter gelegenheid van de voetbalclub D. Het waren allemaal een grote hit in ons land, maar de plaat bestond echter al jaren eerder van een buitenlandse artiest die in Nederland niet of weinig bekend is. Funiculi Funicula is het Napolitaans volslied en stamt uit , vele Italiaanse artiesten hebben dit nummer intussen op hun repertoire staan, onder wie Luciano Pavarotti.

De Belgische meidengroep K3 zong in een swingende versie met de titel Babouchka.

De Belgische zanger Willy Sommers kwam in mwet de cover Belize. Spookachtig mooi? De Franse zangeres milie Bonnet zong in J'essaierai d'oublier? Hier ga ik proberen zoveel mogelijk de originele liedjes en de daar bijhorende jatwerk Nederlandstalige covers van Nederlandse, het nummer Wij werd uitgebracht op single.

Ook van Andr van Duin weten we dat hij vaak oude nummers covert, Belgische en Goedkoop hotel aan de kust nederland artiesten te plaatsen, jannes zwevend naar geluk origineel. In kwam Andr van Duin met een serieus album met prachtige liedjes, zo ook The Swiss Maid van de Amerikaanse country zanger Del Shannon  uit waar hij in de parodie Angelique van maakten.

Muziekhistorie

In zong Ciska Peters het nummer Geef mij een oude boerderij. Thomas had in een grote hit met Raindrops keep fallin' on my head. Zo had de koning van het levenslied, André Hazes, er ook een handje van om platen van een ander in het Nederlands te vertalen, wat dacht je van Gib Mir Deine Angst van de Duitse schlagerzanger Udo Jürgens uit

Lenny Kuhr zong de Nederlandse versie Grof Schandaal. Willeke Alberti zong in de Nederlandse cover van Tom Pillibi. Wel Of Niet! Bart Peeters zong in   Zonder woorden. Yeuh, ik keek hier echt naar uit.

Zwevend Naar T Geluk MP3 Music Songs

Maar dat is niet zo raar als je bedenkt dat deze artiesten de koning van plagiaat John Ewank als producer hebben. De Schotse zanger Richard Sanderson zong in het nummer Reality. In zong de Engelse pop-country rockband Dr. Los Paraguayos had in het nummer Malaguena. De tekst van dit liedje over een prostituee werd in het toen nog conservatieve Nederland door sommige als aanstootgevend ervaren.

In zong Willeke Alberti de cover Tom Pillibi. Tekstschrijver Bram Koning schreef een nieuwe tekst van Milonga voor de Nederlandse zangeres Aukje Fijnen vrijwel alles van het origineel is in tact gebleven op deze versie.

Hij zong in het lied zijn liefde voor de Ierse streek Connemara. Willy Alberti zong in de Nederlandse cover Ik heb 't geluk besteld. In kwam Herman van Veen met de cover De Vluchteling! Vinzzent zong in De Dromendans. Bob offenberg kwam in met de cover As Ik Jou Zie, jannes zwevend naar geluk origineel.

Public Response On Zwevend Naar T Geluk

In zong Willeke Alberti de Nederlandse cover Toen je me kuste. Tips en aanvullingen zijn altijd welkom richard. Ciska Peters vertaalde in dit nummer en zong Zeeman, je verlangen is de zee , waarmee ze in Nederland een grote hit te pakken had. Silvia swart zong in de Nederlandse cover Droom Van Werkelijkheid.

Ga Dan. Met ze vieren maar liefst 25 weken bij elkaar in de hitlijsten, en het rare is dat ze net niet de nummer 1 hebben gehaald. Overzicht Een nieuwe topic toevoegen?

Goed om te weten:

Comments

  1. De Duitse zanger Martin Lauer zong in Sacramento. André van Duin zong in de Nederlandse tekst Oranjeboomstraat.
  2. Zanger Paul Dubois die dit liedje in de groeven inzong, was van beroep politieagent, maar hij zong erg graag in zijn vrije tijd en zijn grote wens was dan ook om een plaatje te mogen maken. Willy Millowitsch  zong het carnavalslied  Der Treue Husar.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |