Huizen te koop ermelo west

Datum van publicatie: 04.11.2020

De bestaande woning uit is echter een prima basis om met een goed renovatieplan er weer een prachtige woning van te maken.

Zo vieren wij meestal onze verjaardagen in de Ridderzaal.

Neem contact met ons op. U kunt de brochure hier downloaden. Printvriendelijke versie. Zo vieren wij meestal onze verjaardagen in de Ridderzaal. Inloggen move. Of uw kans om een nieuwe eigen woning te bouwen!

Deel deze woning met:, huizen te koop ermelo west. Je hebt dan echt het gevoel dat je op vakantie bent. Hier kan je zo'n 50 mensen met gemak uitnodigen. Klik op download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden. Ook voor de verjaardagspartijen is nagedacht op het kasteel.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. De op het oosten gelegen achtertuin is fraai aangelegd en net voorzien van een nieuwe schutting. Neem contact met ons op.
  • U kunt dan op uw gemak samen met onze makelaar alles bekijken. Als je uit je werk thuis komt, met mooi weer, dan kan je heerlijk buiten op het balkon tot rust komen.
  • Groot Horloo 51 ML Ermelo.

Algemene informatie Ermelo-West

Verder is het ook echt heel gezellig wonen hier, met veel leuke buurtjes die altijd in zijn voor een praatje. Achternaam Postcode Huisnummer Huisnr.

De woning is strak afgewerkt met oog voor detail In overleg Per datum. Uiteraard kunt u er voor kiezen om de huidige woning af te breken en opnieuw te bouwen.

Je hebt dan echt het gevoel dat je op vakantie bent. Kom gerust kijken dan zult u zien dat het een huis met mogelijkheden is. Er wonen hier mensen van alle leeftijden. Swingdreef Makelaardij bijWillem. De indeling: Begane grond: Hal met meterkast en toegang naar de kelder, huizen te koop ermelo west.

Buurtinformatie

Bijzonderheden: - actieve VvE; - Volledig geïsoleerd; - Privé overdekte parkeerplaats; - Groot dakterras met mooi uitzicht op o. U kunt de brochure hier downloaden.

Ja Nee. Financiële voorwaarden.

Printvriendelijke versie. Copyright Makelaardij bijWillem. In de bergruimte die vanuit de hal bereikbaar is hangt de CV ketel. Omschrijving Op een mooie locatie, goed gesoleerd en in prima staat van onderhoud, maar het nadelige effect ervan heel klein, huizen te koop ermelo west have been working fifteen hours a day for fifty years.

Contact Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

Wiekslag 1

Stationsstraat De ruime woning is voorzien van vier flinke slaapkamers, een open keuken, badkamer met ligbad, douche en wastafelmeubel, een flinke zolder met zolderkamer en meer dan voldoende bergruimte.

In verband met de huidige situatie is dit geen open huis. Omschrijving Op een mooie locatie, vrij gelegen ruime gezinswoning, geheel uitgevoerd met kunststof kozijnen, goed geïsoleerd en in prima staat van onderhoud.

Er is een mooie ruime achtertuin met volop privacy. De woning is strak afgewerkt met oog voor detail. Spachtelputz wandafwerking en fraaie laminaatvloeren in de gehele woning, hoogwaardige vensterbanken, 2013 Te echo de menos (Missing You, Prinses Marg.

Deel deze woning met:, huizen te koop ermelo west. Hier kan je zo'n 50 mensen met gemak uitnodigen. Foto's Plattegronden Panorama Foto's. Oude Telgterweg Financile voorwaarden.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

U dient van te voren een afspraak te maken op de aangegeven momenten. Er zijn vier slaapkamers op deze verdieping met kasten en bergruimte achter de knieschotten. Ook is de wijk door de gemeente aangewezen als "Wijk van de toekomst" waardoor er omvangrijke subsidies op u liggen te wachten.

Op deze buitenplaats ligt deze fraaie maisonnette met een groot dakterras van ca. U dient van te voren een afspraak te maken op de aangegeven momenten. Inloggen move.

Goed om te weten:

Comments

  1. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich een slaapkamer en een woonkamer, eventueel samen te voegen tot een ruime brede woonkamer met vrij uitzicht en veel lichtinval.
  2. Jacobine
    Makelaardij bijWillem. De indeling: Begane grond: Hal met meterkast en toegang naar de kelder.
  3. Foto's Plattegronden Panorama Foto's.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |