Hoe maak je zelf pompons

Datum van publicatie: 31.10.2020

Stap:3          Schuif voorzichtig het gewikkelde bolletje van de vork. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien.

Wikkel touw om het karton Ga door tot het hele karton in het midden vol is. Leg er voor de zekerheid een paar keer een knoop in. Deze pompom maker is te koop bij de   HEMA. Wekom bij de blog Mel DIY. Dan knip je de wol af. Knip het uiteinde van je touw af.

In haar blogpost laat Sanne zien hoe je zelf pom pons maakt, ook als je niet over een pom pon maker beschikt: met een vork of met een stukje karton. Leg er voor de zekerheid een paar keer een knoop in! Al is deze manier wel het meeste werk. In de nieuwste Knipmode: Bestel de nieuwste Knipmode Word abonnee. Waar sneeuwhoogte in winterberg sauerland misschien niet zo heel snel aan zult denken is dat je heel handig en snel een kleine pompom hoe maak je zelf pompons maken met een vork.

Je hebt nodig: vloeipapier 6 tot 8 lagen , schaar en draad.
  • Pompoms zijn inderdaad een goeie vervanging. Tressa 23 april pm.
  • Leg er voor de zekerheid een paar keer een knoop in.

Pompons met je Vingers

Blijf op de hoogte van de leukste DIY's en ontvang regelmatig gratis of zelfs exclusieve printables in je inbox. Hoe maak je een kerstbal van wol? Uit een stuk karton haal je twee cirkels.

Ik heb ze tegenwoordig op de verjaardagsfeestjes ipv blonnen. Dit zorgt voor een stevige volle pompom. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  • Hoe knoop je een sleutelhanger met macramé?
  • Facebook Twitter Pinterest. Manier 4 twee x halve pompom Over deze manier ga ik geen uitleg geven.

Bij de andere Manier heb je dit probleem niet, hoe maak je zelf pompons. Huis Kopen Queensland Hypotheek meneer 23 juni pm. Enkel anders. Een variatie op de bovenstaande is het volgende: De cirkels zijn nu vervangen voor een rechte stuk karton. In haar blogpost laat Sanne zien hoe je zelf pom pons maakt, ook als je niet over een pom pon maker beschikt: met een vork of met een stukje karton.

Manier 3 met karton:

Je kunt er cadeautjes mee versieren. Bijna klaar, alleen nog even het karton ertussenuit halen. En de bloempotjes komen gewoon bij het tuincentrum vandaan.

Zelf maken is heel makkelijk. Hoi Tess, Ik heb in de blog een nieuwe link geplaatst naar een site waar het stap voor stap wordt uitgelegd. Wijzig titel. Wel krijg je maar een halve pomom.

Pompoms met een Vork

Thank you. Verwijderd uit Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Hoe knoop je een sleutelhanger met macramé? Het is heel simpel! Wil je iets grotere pompoms?

Zo, nu gaan we wikkelen. Dan neem je een draad en leg die tussen de cirkels. Laatst vond ik langs de dijk weer een verdwaalde ballon aan een lint. Via Gras tussen je tenen […]. Onderaan de pagina hoe maak je zelf pompons ik je het eindresultaat zien.

Probeer het nog eens. Cream Sari Asli 2 april am. Een pompommetje is born.

Manier 1 Met je vingers:

Ongeveer 90 of 50 keer, ligt aan de dikte van je wol. Manier 6 met heel veel draad: Deze manier is geniaal. Knip de pompon eventueel bij.

Toevoegen Nieuwe Afspeellijst Kies Afspeellijst. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience. Hoi Tess, Ik heb in de blog een nieuwe link geplaatst naar een site waar het stap voor stap wordt uitgelegd.

Goed om te weten:

Comments

  1. Je moet dus voor jezelf maar uitproberen wat jij het fijnste vind om mee te werken.
  2. Embed Favoriet Afspeellijst.
  3. Het pompommetje met behulp van je vingers is die linksboven, dat is mijn minst favoriete, eerlijk gezegd. Het werkt het zelfde als werken met een stuk karton.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |