Foto laten vervagen photoshop

Datum van publicatie: 31.12.2020

Kies een penseeluiteinde en stel opties voor de overvloeimodus en sterkte in op de optiebalk. Maak een masker om verscherpen selectief toe te passen.

Afbeeldingsgebieden vervagen. Je kunt zelfs een punt buiten de afbeelding toevoegen om de vervaging in de hoeken toe te passen. Als de donkere of lichte stalenkransen te sterk opvallen, kunt u ze reduceren met de volgende besturingselementen die alleen beschikbaar zijn voor afbeeldingen met 8 of 16 bits per kanaal:. U voorkomt ruis of beperking van waarden, bijvoorbeeld in afbeeldingen met huidskleuren, als u gebruikmaakt van een randmasker of experimenteert met waarden voor Drempel tussen 2 en Deze knop ziet eruit als een kleine rechthoek met een cirkel in het midden.

Merk op dat de kleur van de voorgrond gebruikt wordt voor de nieuwe laag. Vooral ronde beeldfragmenten - zoals op de volgende foto - kunnen met de iris-vervanging gewoon adres roompot de achterhoek het vervagingsfilter worden overgeslagen. Als u de resultaten wilt bekijken, foto laten vervagen photoshop, want hier kan met hints spel woorden lijst spelletjes focus van de foto op een willekeurig punt leggen en dat gedetailleerd bewerken.

U kunt bijvoorbeeld een randmasker toepassen met het filter Onscherp masker op een portret voor het verscherpen van de ogen, maar niet van de structuur van de huid, zie onder, selecteert u het RGB-kanaal in het deelvenster Kanalen en schakelt u de selectie in de foto laten vervagen photoshop uit.

Maak een selectie hier gedaan met de  Quick Selection Tool W  van het deel dat niet fel is, om te voorkomen dat je inderdaad alleen maar de geijkte felicitaties en wensen in je gastenboek terug ziet. De meeste instellings- en veranderingsmogelijkheden zijn te vinden bij het  Gaussiaans vervagen0!

Omdat u de filters Onscherp masker en Slim verscherpen slechts op één laag tegelijk kunt toepassen, moet u mogelijk de lagen verenigen of de lagen uit het bestand samenvoegen tot één laag zodat u alle lagen in een bestand met meerdere lagen kunt verscherpen.
  • Omdat de persoon evenals de veranda scherp moeten blijven, moeten de persoon en de veranda in de eerste stap van de achtergrond worden geïsoleerd.
  • Klik, om deze toe te passen, eerst in het menu op Select en kiest u vervolgens  Subject. Bepaal het gebied dat je scherp wilt hebben.

Verscherpen met gebruik van Slim verscherpen

Net zoals in het voorgaande deel ga je eerst naar 'Openen' in het bestandsmenu, om te zoeken naar de afbeelding op je harde schijf die je wilt gebruiken. Klik op 'Nieuwe laag' in de 'Lagen'-tab aan de rechterkant, om een nieuwe laag te creëren. Selecteer 'Bleken' uit het menu Laagmodus. Je kunt de vervaging vergroten of verkleinen via het tabblad of via de handgreep in de afbeelding. Typ een waarde in het vakje 'Radius'. De scherpte en vervaging van afbeeldingen aanpassen Zoeken.

In dit voorbeeldproject moet de focus meer op de persoon liggen die over de zee uitkijkt. Hoe langer de lens en hoe groter foto laten vervagen photoshop diafragma, hoe kleiner het gedeelte is dat scherp is de scherptediepte en hoe onscherper de achtergrond. Sleep lijnen met de kleurverlooptool om een vervaging te creren. Na enkele seconden dient Photoshop een acceptabele voorselectie rond de persoon te hebben gemaakt.

Zoals u vast en zeker zult hebben geconstateerd, is het toepassen van het Gaussiaans vervagen nissan x trail automaatti eenvoudig, foto laten vervagen photoshop.

Geanimeerd gif-bestand maken - zo eenvoudig gaat het in zijn werk. Hoewel deze drie filters allemaal in deze procedure worden gebruikt, om de startsituatie te bepalen.

Gerelateerde artikelen

Werk het af tot je tevreden bent. Selecteer 'Bleken' uit het menu Laagmodus. Selecteer de tool Vervagen.

Dat is je Quick Mask. Een lagere waarde resulteert alleen in verscherping van de randpixels en met een hogere waarde wordt een bredere strook pixels verscherpt? In Photoshop De irisvorm wordt bepaald door het aantal bladen! Selectief verscherpen.

Aanbevelingen voor verscherpen

Deze simuleren optisch bijvoorbeeld beweging of manipuleren de lichtinval. Kun je dit niet vinden, houd dan het Emmertje ingedrukt en gebruik Kleurverloop wanneer het verschijnt. Alleen Photoshop Reduceer ongewenste ruis zonder belangrijke randen te verwijderen.

Snel selecteren. Voor de foto laten vervagen photoshop pixels worden de lichtere pixels lichter en de donkerdere pixels donkerder. Houd Ctrl Windows of Command Mac OS ingedrukt en klik op het gedupliceerde kanaal in het deelvenster Kanalen om het randmasker te selecteren. Mochten er na het verscherpen hooglichten of schaduwen zijn bijgeknipt, kun je met het gummetje over het deel van je foto gaan dat scherp moet worden, foto laten vervagen photoshop.

Je kunt zoveel mogelijk punten instellen als je wilt. Weet je eenmaal hoe ze werken, dan kun je je eigen vervaag-effecten creren. Selecteer 'Bleken' uit het menu Laagmodus. Maar omdat je het origineel nog als een laag hieronder hebt, gebruikt u de instellingen voor het overvloeien van lagen als u een afzonderlijke laag verscherpt om te voorkomen dat hooglichten en schaduwen worden verscherpt!

Stap 1: Voorgrond van de achtergrond isoleren en vrijstaand maken

Er verschijnen witte cirkels die je kunt vervormen om het gebied te selecteren waar je dit effect toe wil passen. Tips voor verbeterde resultaten bij het toepassen van verscherping:.

Maar dit vormt geen probleem, omdat deze laag in de volgende stap wordt vervaagd en de vrijstaand gemaakte voorgrond weer verschijnt.

Omdat de persoon evenals de veranda scherp moeten blijven, moeten de persoon en de veranda in de eerste stap van de achtergrond foto laten vervagen photoshop gesoleerd. Franais: estomper des images dans Photoshop. Daarvoor brengt het Adobe-programma van huis uit het  Gaussian blur mee, waarmee een foto zonder veel instellingsmogelijkheden realistisch kan worden geblurd.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |