Fietsverzekering van allianz global assistance

Datum van publicatie: 10.12.2020

Tenminste één van de sleutels moet sporen van gebruik hebben; 4 Na ontvangst van alle stukken laten wij jou uiterlijk op de vijfde werkdag weten of je recht hebt op een vergoeding van de diefstalschade; 5.

De dagwaarde is de waarde op het moment dat de schade ontstond. Onze pechhulp maakt grensritten naar België of Duitsland.

Leenfiets Als de reparatie van de schade aan je e-bike een paar dagen in beslag neemt, dan krijg je een vergoeding voor de huur van een vervangende fiets of e-bike. Schade aan de accu Schade aan de accu is verzekerd als de schade het gevolg is van een ongeval of als de fiets gevallen is. Verzekeringskaart Verzekeringskaart aflopende fietsverzekering. Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam.

Op de website van stichting ART kun je bekijken of jouw fietsslot terugkomt in de lijst van goedgekeurde sloten. Onze drie pakketten.

Beoordeling is gebaseerd op beoordelingen. Vul de overige gegevens in    3. Fiets niet op slot. In 2 minuten geregeld?

Als je gekozen hebt voor een fietsverzekering die naast diefstal ook schadedekking biedt, dan ben je ook wereldwijd gedekt voor schade.

De dagwaarde is de waarde op het moment dat de schade ontstond. Indien u vragen hebt in verband met onze producten en diensten of over uw polis kan u altijd onze Welcome Desk contacteren. Dan kun je deze gewoon meeverzekeren.
  • Alle documenten, van de algemene voorwaarden van onze reisverzekeringen, tot schadeformulieren, vindt u hier.
  • En heb je accessoires bij je fiets?

Overige informatie

Of je een vergoeding krijgt voor diefstal of total loss, is afhankelijk van de verzekering die je kiest. Hiervoor geldt geen eigen risico. De Fietsverzekering is af te sluiten voor elke soort fiets. Voor pechhulp geldt de dekking in Nederland en het grensgebied met België en Duitsland. Bereken direct je premie.

Waarom onze fietsverzekering:. Contacteer ons, fietsverzekering van allianz global assistance. Meer informatie. Beste Koop volgens Consumentenbond De Kortlopende - en de Doorlopende Fietsverzekering van Allianz Global Assistance is in het jaarlijkse onderzoek naar fietsverzekeringen van de Consumentenbond in mei  uitgeroepen tot 'Beste Koop' in de categorie stadsfietsen.

Als ik mijn sleutels ben verloren moet ik dit dan doorgeven voor de verzekering.

Uitgebreid

Met het Standaard pakket is je fiets verzekerd voor Diefstal en Juridische hulp. Snel uitkeren bij Diefstal. Je bent namelijk niet verzekerd wanneer je de sleutels waarvan de nummers op je polisblad staan niet aan ons kunt tonen in geval van diefstal. Dan kies je voor het Compleet pakket.

Onze voordelen. Wij fietsverzekering van allianz global assistance gebruik van het netwerk van gecertificeerde fietsmonteurs van FietsNed?

Veelgestelde vragen Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance. Wil je liever doorlopend verzekerd zijn. Verzekeren bijna alle type fietsen Kies je eigen pakket Verschillende looptijden mogelijk Geen poliskosten. Je kunt je premie per maand of per jaar betalen.

Informatiedocument over het verzekeringsproduct

Of je nu een e-bike of een stadsfiets hebt. Professionele hulp bij pech Pech krijgen onderweg is al vervelend genoeg. Verzekeringskaart Doorlopende Fietsverzekering. Bij schade keert Allianz Global Assistance het schadebedrag plus de eventuele gemaakte kosten voor het huren van een vervangende e-bike uit.

Onze drie pakketten. Je hebt recht op een leenfiets voor maximaal 3 drie dagen, plus de dagen die eventueel nodig zijn om een schade-expert de schade te laten beoordelen.

In geval van diefstal is er geen eigen risico? Bel in geval van pech zo snel mogelijk de alarmcentrale. Fietsverzekering van allianz global assistance slot moet minimaal 2 sterren hebben. Voorwaarden Kortlopende Fietsverzekering FV Dan kun je deze gewoon meeverzekeren, fietsverzekering van allianz global assistance. Je kunt kiezen hond stinkt onder staart een Kortlopende Fietsverzekering 3 jaar dekking of een Doorlopende Fietsverzekering minimaal 1 jaar.

Alle documenten, tot schadeformulieren, die twee gebieden verbindt waarin noordse woelmuizen leven, maar een grote kom.

Als je fiets geen vast gemonteerd slot heeft die in de lijst voorkomt, dien je je fiets met een ART-goedgekeurd kabelslot uit categorie 2 vast te zetten aan een nagelvast of met de grond verankerd voorwerp. Veroorzaakt een ander schade aan jou of je fiets?

Klant aan het woord.

Deze fietsverzekering is geen WA-verzekering. De dagwaarde is de waarde op het moment dat de schade ontstond. Hoe zeg ik mijn contract op.

Goed om te weten:

Comments

  1. Gewone fiets. Die schade is niet verzekerd.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |