Eetcafe santas krimpen aan den ijssel

Datum van publicatie: 12.12.2020

Brasserie Felici Doorgaan naar hoofdinhoud.

Belangrijk: verander deze code niet. Voor de kids leuke kinderkaart. Brasserie Felici Gezellige sfeer moesten alleen zelf vragen om menu kaart, daarna duurde het nog een uur voor we eten kregen. Telefoon Website eetcafesantas. Is dit een restaurant waar vis en zeevruchten geserveerd worden?

Matig 0. Rookruimte is inmiddels geheel apart en afgesloten. Beoordelingen 8? Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Eetcafe Santas is een niet al te groot eetcafe in Krimpen aan den IJssel. We hebben uiteindelijk alleen de voordeur open gedaan.

We gaan dus nog een keer. Kun je bij dit restaurant reserveren?

Gegevens Eetcafe Santas

Wat inderdaad jammer is, is dat er gerookt mag worden. Algemene indruk:. Spare ribs waren verbrand. Community Hoe was jouw ervaring? Pieta 5 punten. Corvers Vos. Datum van bezoek: juli

Onvriendelijk personeel! Niels Nederveen 5 punten. Herhalingsgevaar is heel erg groot. Zowel in als buiten het rookhok zijn toiletten te vinden. Algemene Indruk: 8. Spare ribs waren verbrand. Schrijf als een van de eersten een beoordeling! Banner: x60 meer: Restaurant beoordelingen meer: Restaurant beoordelingen.

Onze passie

Kortom het was uitstekend. Wat heeft u gegeten? Kies tekstkleur: Tekst kleur:. Ongedwongen gezelligheid.

In de buurt van Eetcafe Santas Naam! Land: Nederland Nederland Belgi. Datum van bezoek: september Mocht je op zoek zijn naar een eetcafe, waar je leuk en lekker kan eten ben bij Santas aan het goede adres.

Alle rechten voorbehouden.

Corona informatie

Hoe gaat het in zijn werk: Kies een formaat banner dat u wil plaatsen op uw eigen website. Bij een verrassingsmenu gaat de kok helemaal 'los', en dan proef je dat er liefhebbers in de keuken staan. Lijst wordt bijgewerkt

Kaart van en route naar: Eetcafe Santas. Op het terras goed gegeten, alleen stom verbaasd bij het naar binnen gaan dat er wordt gerookt. Lekker eten en dat voor weinig. In de buurt van Eetcafe Santas Naam. Maak eetcafe santas krimpen aan den ijssel gebruik van onze Diner Discounts of lees de beoordelingen van uw favoriete restaurant. Evelien     Bezit of beheert u deze gelegenheid.

Fotos (0): Eetcafe Santas

Werd een mooi geïmproviseerd vegetarisch gerecht op tafel getoverd. Onvriendelijk personeel. Uitstekende vriendelijke bediening.

De zaak heeft nog steeds een rook ruimte visglas idee wat afbreuk doet aan de zaak.

De bediening vond ik zeer goed, behulpzaam en absoluut attent. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze Diner Discounts of lees de beoordelingen van uw favoriete restaurant.

Kortom voor herhaling vatbaar.

Goed om te weten:

Comments

  1. Doorgaan naar hoofdinhoud.
  2. Waarderingen en beoordelingen 4,0  8 beoordelingen.
  3. De bediening is erg goed en vooral belangrijk erg vrolijk. Zoek Beoordelen Aanbiedingen Laatste beoordelingen Uitgelicht.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |