Apps toevoegen op samsung smart tv

Datum van publicatie: 18.12.2020

Druk 20 — 30 sec op de Exit toets van de afstandsbediening. Ik kijk nu graag YouTube en mijn films vanaf mijn pc op mijn smartTv.

IIS activeren via: Configuratiescherm – Programma’s en onderdelen – Windows onderdelen in- of uitschakelen – “Internet Information Services” inschakelen 2. Stap 1: verbind je smart tv met internet. Jeroentjuhhh schreef:. Carlo schreef:. Na power on is de app niet geïnstalleerd.

Doe het met kladblok o. Gebruikersportaal Verras me. Hoi, maar ik lees Wiget i, versie geeft alleen vier knoppen onderin en geeft alleen geluid, schoonmaken. Hier selecteer je de knop Installeren en druk je op enter. Mijn tv is de ue46C Het kan een tikfout zijn, so you can learn faster what various kinds of work are like. Laat maar horen.

Hoe doe ik dat? Bedankt voor je hulp. Het werk perfect!
  • In ieder geval ben ik de developer van dit programma dankbaar voor al de vrije tijd die hij aan dit programma heeft gespandeerd tot aan nu toe.
  • Alles ging goed, en bij de knop toepassing synchronischeren voor gebruiker geeft hij aan dat er geen verbinding gemaakt kan worden met de server.

In het kort

Echter zie ik alleen de 4 icoontjes onder in beeld en alleen geel A-Z geeft een lijst weer. Heb voor de zekerheid nog even alles opnieuw gedownload zie dat je 2.

Samsung Smart Hub klaarmaken voor gebruik. Het is gelukt om de App te installeren, alleen als ik hem dan open krijg ik geen grafisch scherm te zien. Ben benieuwd.

  • Het lijkt er op dat je dus een fout hebt gemaakt in de spelling van de mapnaam en de xml filenaam. Hier exact hetzelfde.
  • Hier werkt het anders dan de beschrijving.

Kees en Yvonne schreef:. Ik ga het nog eens proberen. Alle credits aan de maker. Na weer opstarten van de smart hub heb ik nog 10 min. Ik heb de verwijderd en de laatste versie geinstalleerd maar dit veranderd niets. Wat heb je nodig.

Account Options

Echter zie ik alleen de 4 icoontjes onder in beeld en alleen geel A-Z geeft een lijst weer. Dank Jaco, dank Peter. Druk op de Source knop om de startbalk te openen.

Marco Westrik schreef:. Jaco, ik maak nog steeds met veel plezier gebruik van je app. Geluid niet synchroon. Donato Televisiespecialist? Kan geen verbinding maken met server. Bernard Wortelboer schreef:? Selecteer Installeer nieuwe modellen of Toevoegen aan start oudere modellen.

Stap 1: verbind je smart tv met internet

Geen idee wat deze waakhond verder precies doet, maar het hielp wel. Tsja, lastig van afstand te beoordelen. Je APP staat er op: Er gebeurde nog wel rare dingen. Alvast bedankt! Om een app uit de startbalk te verwijderen, selecteer je in dit menu de optie Van startpagina verwijderen.

Marco Westrik schreef:. De webserver is vanaf mijn pc gewoon bereikbaar…. Dan ga je automatisch naar het installatiescherm nadat je de app opent. Vervolgens kan je de APP verwijderen.

De TV gaat ook nu ook niet steeds aan en uit. Ook ik heb de app met succes weten te installeren. Wat als de app vastloopt zoals bij mijn C serie gebeurd.

Bennie schreef:. Ben benieuwd. Dat is nou net het probleem, de balk van het installeren loopt netjes tot het einde, en vervolgens hangt de Blu ray speler al. We moesten heel wat scrollen om die van deze week te vinden.

Heb je ooit al eens onderzocht of het mogelijk is om ook voor RTL XL een alternatieve app te ontwikkelen. Er verschijnt een bevestigingsbericht. Moet wel zeggen dat sommige stappen niet meteen geheel duidelijk zijn.

Goed om te weten:

Comments

  1. Selecteer Verwijder. Mooi werk.
  2. Hoe doe ik dat? Als ik iets kies vanuit de startpagina doet het filmpje het wel.
  3. Helaas echter blijft dit probleem.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |