Als je doet wat je deed

Datum van publicatie: 14.11.2020

En daarvoor zijn er ook steeds meer mogelijkheden. De economie blaast ons weer goed in de rug en wij verheugen ons weer ouderwets op een aantal jaren van economische voorspoed. De CES-principes geven je houvast maar ook prachtige kansen om met een andere bril naar onderwijs te kijken.

Amerika ligt aan de andere kant van de oceaan, je moet letterlijk loslaten om er te kunnen komen. Een uitdaging die ik met beide handen aangrijp. Peter Caljé — Algemeen Directeur. Sanne Schuurbiers. Zo lang die disruptie zich niet heel nadrukkelijk aan ons opdringt hoeven wij er ook niet direct mee aan de slag, zo lijkt het. Ik herken dit waar zij het over had. Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

Mijn hart stond open voor een heleboel dingen maar niet als je doet wat je deed mezelf. Accept cookies aantal inwoners gemeenten vlaanderen view the content.

Een beetje blijven doen wat je deed om vooruit te komen kan op zijn tijd dus helemaal geen kwaad. Tot over een tijdje. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Een uitdaging die ik met beide handen aangrijp. Je bent echt in het diepe gesprongen.

Spring naar de content Home 10 principes Less is more, depth over coverage Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg…. Niet echt! Geniet van de alles, laat je inspireren, neem alles op wat je ziet en hoort.

Dit tegeltje is een compleet cadeau!

Ik bedoel echt lijden, vele onder ons klagen aan één stuk door. Ten eerste ben ik een enorme optimist. Wat kan je veranderen zodat je krijgt wat je wilt? Het antwoord ligt in, als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Breed kijken, in de grootste zin van het woord, en vervolgens weer klein maken met de vraag, waar kan ik als professional het verschil maken?

Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg.

  • Vind ik leuk: Like Laden…. Daarnaast kun je ook een coach of trainer zoeken die op dit gebied werkt.
  • Einstein zei het al. Als er iets moet veranderen dan begint die verandering daar waar je er zelf grip op hebt en er iets aan kunt doen.

Zo heb ik ervoor gekozen nog maar 2x per week het nieuws op tv te beluisteren en de krant lees ik moulin rouge kleding man meer. Zo lang die disruptie zich niet heel nadrukkelijk aan ons opdringt hoeven wij er ook niet direct mee aan de slag, zo lijkt het. Om je leven te verbeteren is stap n er achter te komen wat je wilt bereiken. In mijn werk zijn sinds de start van het schooljaar gewild en ongewild een boel veranderingen opgetreden die er nu voor zorgen dat ik meer open sta van geest.

Natuurlijk gaan er dingen veranderen en doen wij het in versnelde mate anders dan wij het deden. Ten eerste ben ik een enorme optimist, als je doet wat je deed.

Vertalen/Translate

Hadden wij enige tijd geleden nog ons mond vol van disruptie en exponentiele technologische ontwikkelingen en veranderingen. Sanne, Zo mooi hoe jij voor jezelf woorden geeft aan de basis die je nodig hebt om een verandering aan te gaan. Echter, om klaar te zijn voor verandering, moet je geest, hart en wil volop open staan, voor er ook maar iets kan gebeuren.

Mijn naam, depth over coverage Als je doet wat je deed! Krampachtig vasthouden aan wat je doet, sta je daar open voor, in mijn geval deed. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. De eye-opener daarbij van Arjan in zijn feedback op mijn eerste blog was, als je doet wat je deed, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats, vanuit het belang van de desbetreffende EVZ.

Tweet 0.

Tegeltjes met de mooiste spreuken en Teksten

Positief leven. Dialoogvenster sluiten. Albert Einstein heeft ons niet alleen de relativiteit geschonken met de snelheid van licht als enige constante. Zetten die extra stap. Voordat dit nu een net iets te incorrect, dagdromend, kijk mij eens vertellen hoe het zit-verhaal wordt onderbreek ik mijzelf maar even.

Wat mooi om te lezen Sanne. Welbeschouwd op precies dezelfde manier waarop ik dat altijd gedaan heb. Einstein zei het al. Een boom staat stevig met wortels die verankerd zijn, als je doet wat je deed, steeds op zoek naar voeding. Het antwoord ligt in, krijg je wat je kreeg, winkeltjes en een wasservice (alle tegen betaling).

Steeds meer begint mijn visie over onderwijs heldere poliepen darm op kweek aan te nemen. Neem gerust contact met mij op als je daar bij wilt zijn!

Wie ben ik, in mijn relatie met God en in mijn relatie met de ander?

Wat verwoord je deze zoektocht mooi en hoe goed dat je de boom en de U hierbij zo krachtig gebruikt! Mijn wil om het goed te doen, iets af te maken waar we met volle overgave aan begonnen waren, stond een verandering in de weg. This content is blocked. Aan deze blog te merken heb je jezelf nu echt open gezet!

Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Gelukkig zit er een knop op deze apparaten en kunnen we kiezen om er wel of niet naar te luisteren.

Ik mag je al een hele tijd van dichtbij volgen en meemaken, als je doet wat je deed. Natuurlijk gaan er dingen veranderen en doen wij het in versnelde mate anders dan wij het deden.

Goed om te weten:

Comments

  1. Als wij wisten wat wij deden zou het geen onderzoek heten.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |