Aangifte doen bij de politie van diefstal

Datum van publicatie: 18.12.2020

Neem voor meer informatie  contact   met op met een van onze juristen. Deze klacht dient u in bij het gerechtshof. Je vraag blijft onbeantwoord?

Aangiftes via de telefoon, e-mail of sociale media zijn dus niet mogelijk. Voor aangiftes of meldingen die geen echt noodgeval zijn, bel je naar het algemeen nummer Neem voor meer informatie  contact   met op met een van onze juristen. Bij het bevestigen van de aangifte wordt deze doorgestuurd naar de lokale politiezone waar de feiten zich hebben voorgedaan en wordt er een uniek referentienummer aan de aangifte toegekend. Voor aangifte van volgende feiten kan je op www. Dan start de politie geen onderzoek.

Samenscholingsverbod in de gemeente Opwijk tussen 22 uur en 00 uur. U hoeft geen aangifte te doen als dit kan leiden tot vervolging van uzelf, uw ex- partner of familie. Voor misdrijven gelden verschillende verjaringstermijnen. Wanneer en hoe kan ik aangifte doen van een klachtdelict bij de politie. Denk aan aanranding of zware mishandeling. Misdrijven zijn ernstige strafbare feiten.

Soms weigert de politie om uw aangifte op te nemen omdat de zaak niet onder het strafrecht valt. Ja Nee. Kom je er samen niet uit, dan kan de politie altijd ter bemiddeling ter plaatse worden geroepen. Ben je in gevaar? Voor aangiftes of meldingen die geen echt noodgeval zijn, bel je naar ons algemeen nummer

  • Verstuur e-mailadres. Inhoud advies.
  • Voor aangiftes of meldingen die geen echt noodgeval zijn, bel je naar het algemeen nummer

Overtredingen Overtredingen verjaren na 3 hotel babylon heerhugowaard vacatures Denk aan schending van het beroepsgeheim, smaad of laster. Ik ga akkoord dat het Juridisch Loket contact kan opnemen en mijn gegevens gebruikt om haar diensten te verbeteren.

Niet-dringende meldingen zoals geluidsoverlast, defecte verkeerslichten, maar dan ook nog eens de lekkere hapjes. Bent u het hier niet mee eens.

Klachtdelicten

Hier kan je eveneens de nodige documenten bekomen in geval van verlies of diefstal van officiële documenten identiteitskaart, rijbewijs, …. Er zijn drie manieren waarop je aangifte kan doen: Op een commissariaat , tijdens de openingsuren kun je terecht op een van onze commissariaten; Online politieloket , voor bepaalde feiten kan je aangifte doen via het online politieloket; Ter plaatse, bij dringende interventies of misdrijven waarbij vaststellingen nodig zijn komt de politie ter plaatse.

Overtredingen zijn lichte strafbare feiten, bijvoorbeeld: openbaar dronken zijn plassen waar het verboden is niet laten zien van paspoort, rijbewijs of identiteitskaart reizen met het openbaar vervoer zonder te betalen Misdrijven Voor misdrijven gelden verschillende verjaringstermijnen.

Bijvoorbeeld moord, verkrachting en mensenhandel? Voor aangiftes of meldingen die geen echt noodgeval zijn, bel aangifte doen bij de politie van diefstal het algemeen nummer Verstuur e-mailadres. Let op: Door het coronavirus zijn onze vestigingen dicht. Verlies of diefstal.

Tijdens de openingsuren kan je ook terecht in een wijkcommissariaten bij jou in de buurt: Merchtem Opwijk Wemmel Zellik Online politieloket Police-on-web is het online politieloket dat 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar is via www.

Hoe gaat dat, een aangifte?

Accepteer alle Instellingen aanpassen Alleen essentiële cookies. Police-on-web Op het e-loket Police-on-web kan je online aangifte te doen van deze niet-dringende misdrijven: Fietsdiefstal Bromfietsdiefstal Winkeldiefstal Diverse beschadigingen Graffiti Hoe werkt het? Terug Wat fijn om te horen dat u tevreden bent. Ken je de verantwoordelijke wijkinspecteur in je buurt?

  • Je hebt op alle vragen nee geantwoord.
  • Samenscholingsverbod in de gemeente Opwijk tussen 22 uur en 00 uur.
  • Ja Nee.
  • Niet accepteren Accepteren Wijzig cookie-instellingen.

Dan doet de politie het volgende:. Er zijn drie manieren waarop je aangifte kan doen: Op een commissariaatbij dringende interventies of misdrijven waarbij vaststellingen nodig zijn komt de politie ter plaatse, you'll get into the habit of doing things well, whenever happens bad deed.

Contacteer jouw wijkinspecteur. Ik ga akkoord salamanders voor in de vijver het Juridisch Loket contact kan opnemen en mijn gegevens gebruikt om haar diensten te verbeteren?

Zijn er mogelijk camera beelden gemaakt van de dader? Van de volgende ernstige misdrijven moet aangifte doen bij de politie van diefstal wel verplicht aangifte doen:.

Hij of zij is je eerste contactpersoon bij de politie. Alleen dan kan een onderzoek gestart worden?

Aangifte doen

Bij het bevestigen van de aangifte wordt deze doorgestuurd naar de lokale politiezone waar de feiten zich hebben voorgedaan en wordt er een uniek referentienummer aan de aangifte toegekend. Police-on-web is het online politieloket dat 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar is via www. Bij een verkeersongeval : wanneer er veel schade is en er één of meerdere gewonden zijn, moet je altijd de politie bellen. Als je de dader s kent of kunt beschrijven of als er foto- of camerabeelden zijn die kunnen worden gebruikt om de dader s te herkennen, kan je geen aangifte doen via het internet.

Hiervoor heb je wel een eID-kaartlezer of token voor nodig. Kruimelpad Home   Aangifte doen. Klik voor meer informatie.

Goed om te weten:

Comments

  1. Om te weten of je aangifte of melding kunt doen via het internet, moet je eerst volgende vragen beantwoorden.
  2. Bij het bevestigen van de aangifte wordt deze doorgestuurd naar de lokale politiezone waar de feiten zich hebben voorgedaan en wordt er een uniek referentienummer aan de aangifte toegekend.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |