Zelf leuke kerst dingen maken

Datum van publicatie: 13.01.2021

Ik heb weer…. Je hebt alleen een kartonnen bordje nodig en gekleurd papier. Dit is trouwens de favoriet van mijn jongens.

In het volgende voorbeeld maakt men daar dan ook rijkelijk gebruik van, waardoor er op een eenvoudige manier een kerstman geknutseld kan worden. Ook jij gaat aan de slag met papier, een schaar en een pot lijm om zo te knutselen met kerst als thema. De dozen vol met kerstspullen komen dus weer van zolder, de kerstboom wordt opgetuigd en de kaarsjes komen weer op tafel te staan. Leuk voor in de kerstboom! Kerststukjes zijn zo leuk om te maken.

Je hebt vast en zeker wel iemand in de familie die het heerlijk vindt om met wol deze schattige zakjes te maken. Extra leuk is het natuurlijk als jij de bomen vouwt en je kinderen deze versieren met kerstballen, slingers en glitters.

Het stappenplan voor het maken van deze leuke kerstbomen vind je hier. Ze zitten niet meer zelf leuke kerst dingen maken dagen achter de laptop of iPad, maar halen de knutselspullen weer eens uit de kast en gaan aan de slag om het huis nog gezelliger te maken. Lekker weekend gehad. Knutsel samen een kerstboom met confetti kerstballen. Deze week gaan we nummer 9 vingerverven voor gevorderden met de kinderen maken.

In het volgende voorbeeld maakt men daar dan ook rijkelijk gebruik van, waardoor er op een eenvoudige manier een kerstman geknutseld kan worden.

Dit zijn de woorden die onze wooncollectie weergeven.

6 comments

Kerstschilderijtjes van mos maken 24 oktober Jullie gebruiken vast en zeker heel wat bestek en wat is er dan leuker dan dit bestek te decoreren met iets persoonlijks? Go to Top. Kerst kan op ontelbaar veel manieren gevierd worden, van uitgebreid tafelen met familie tot een intieme viering met het gezin. Dan heb je gelijk gecheckt of alles nog past. Het is echt super simpel om ze te vouwen en in elkaar te plakken, maar het resultaat is zo leuk. Hoi Leonie, wat leuk om te horen!

  • Nu kun je eenvoudige kaarsenhouders gebruiken, maar je kunt er ook voor kiezen om voor een wat originelere kaarsenhouder te gaan. Print een leuke kleurplaat, plak die aan de buitenkant van het raam en trek hem aan de binnenkant over.
  • Je kunt de hanger eventueel ook maken van zelfdragende klei.

Deze kerstbordjes zijn niet om van te eten, maar om op te hangen. En met een touwtje eraan kun je hem daarna een leuk plekje geven in huis. Marylin monroe pin ups deze video laat ik je zien hoe je zelf leuke kerst dingen maken kerstknutsels kunt maken.

Creatief Kerstboom van mandarijnen voor op de kersttafel 13 december 5. Creatief Adventsstukje maken in vintage puddingvorm 30 november 2.

Ik ben echt volop in herfstsferen hoor jongens. Door op accepteren te klikken of de site te te blijven gebruiken, ga je hiermee akkoord. Het volgende kunstwerk zullen ze dan waarschijnlijk ook met veel plezier maken. Met zelf drogende klei of  zoutdeeg  en strijkkralen kun je ook hele leuke kerstballen maken.

Trouwe volgers weten hoe dol ik sowieso al ben op knutselen. Zo ook een kerstboom maken. En hier vind je de leukste ideen om te knutselen met kerst. Dan maak je een kwastje van wat cadeauslint bijvoorbeeld en die lijm je mee tussen de onderkant. Er is genoeg voorhanden, gratis en voor niets.

32 Toffe kerstknutsels

Samen met mijn grote liefde Niels woon ik in Bloemendaal. Sinterklaas is het land weer uit en kerst nadert. De gezelligheid? Deze kerstballen zijn helemaal kidsproof.

De kerstman hanger is gemaakt van zoutdeeg. De kinderen steken vast en zeker graag een handje toe. Deze leuke Rudolphs kun je je kind alleen laten maken met zijn of haar vingers. Je bent hier: Home Creatief Categorie: "Kerstdecoratie maken", zelf leuke kerst dingen maken. Zo ook een kerstboom maken! Helemaal schattig om te maken is dit knuffelbeertje. Allerlei vormen ponsen koop je bijvoorbeeld bij Memoirs of a geisha book quotes. Een andere manier om je eigen kerstboom te maken is door naar buiten te gaan en een aantal mooie dennenappels te verzamelen.

21x knutselen met kerst als thema

Toen ik in januari met Robert in Frankfurt was op Christmasworld zag ik ze op…. Je kunt hem de kids zelf laten knutselen door 4 driehoeken van groen papier dubbel te vouwen en ze tegen elkaar aan te lijmen met een ijsstokje in het midden.

Hier vind je hoe je deze kerstkrans van papier maakt, inclusief de printable voor de strik en zuurstok.

Een dennenappel omtoveren tot vogelsnack. Creatief Herfst DIY: bosjes gedroogde tarwe met borduurgaren 9 september 4? Ken je de engeltjes van Jurianne Matter.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |