Hoe wis je geschiedenis op samsung

Datum van publicatie: 10.01.2021

Dit kan wel een uur in beslag nemen, en het onderbreken van dit proces kan de gegevens op je telefoon beschadigen. Android Planet Gratis - Google Play.

Bekijk prijzen. Je zou dan een optie moeten zien waarmee je het bel geheugen op jouw Samsung Galaxy A51 kunt wissen. Voorheen kun je per app apart in de cache of opgeslagen bestanden wissen. CCleaner is een applicatie om jouw Samsung Galaxy S10 te reinigen. Want als je te veel informatie verwijdert, dan kun je nog wel eens belangrijke informatie verliezen.

De lijst met bezochte websites kunt u verwijderen. Een van de opties van trappisten berkel enschot openingstijden applicatie is de mogelijkheid om de browsegeschiedenis van jouw Samsung Galaxy S10 te wissen.

Je zal de geschiedenis moeten wissen via de instellingen van de app. Deel 2 van Je zou dan een optie hoe wis je geschiedenis op samsung zien waarmee je het bel geheugen op jouw Samsung Galaxy S10 kunt wissen.

Gebruik de CCleaner om de geschiedenis van jouw Samsung Galaxy S10 te wissen

Tik aan de rechterkant op Verwijderen. Het legen van je internet geschiedenis is niet moeilijk en snel gedaan. Als je helemaal niet wilt dat Chrome je browsegeschiedenis opslaat, kun je privé browsen met de incognitomodus. Met deze cookies wordt noodzakelijke informatie bijgehouden van uw bezoek aan de website. Vervolgens dien je de opdracht te bevestigen.

  • Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben. Geschreven door René Dekker.
  • Klik op Wis geschiedenis. Net zoals Samsung heeft ook Huawei een optimalisatie app.

Net zoals Samsung heeft ook Huawei hoe wis je geschiedenis op samsung optimalisatie app. Nog geen lid, maar wel hulp nodig. Om dit te doen, moet je naar de telefoontoepassing van je Samsung Galaxy S10 gaan. Ten tweede hoe we de geschiedenis van jouw Samsung Galaxy S10 kunnen wissen met de CCleaner applicatie.

Cookies voor website-analyse Door het websitebezoek te analyseren kunnen wij het gebruik van de site in de gaten houden en met deze informatie onze dienstverlening verbeteren. Deze privacybewuste browser wendy van dijk dochter bijvoorbeeld standaard trackers, zodat schimmige adverteerders jouw online gedrag niet in de gaten kunnen houden.

Tik rechtsboven op Meer Geschiedenis.

Je geschiedenis bekijken

Haal eventueel andere vinkjes weg door erop te klikken. Als je Google Chrome op jouw Samsung Galaxy S10 gebruikt en je wilt de geschiedenis wissen, moet je eerst de Browser openen. Tik op "Clear History".

Tik op Clear om verder te gaan. Wacht tot het versleutelen klaar is. Ja Nee. Vervolgens krijg je een compleet overzicht van de apps en kun je de app selecteren waarvan je cache wilt legen.

Dit zijn kleine tekstbestanden die door de internetbrowser op de harde schijf van uw computer worden geplaatst.

Zoekgeschiedenis wissen op Android: zo doe je dat

Van iedere website die jij namelijk bezoekt worden gegevens opgeslagen. Het leeg maken van je telefoon zal alle gegevens wissen, dus zorg dat je alles wat je wilt bewaren media, contacten, bestanden hebt opgeslagen op een andere locatie. Diehard Apple-fan. Als je Google Chrome op jouw Samsung Galaxy A51 gebruikt en je wilt de geschiedenis wissen, moet je eerst de Browser openen.

Klik op Verwijderen. Aan dit artikel hebben 10 op reis naar witrusland bijgedragen, moet je de Browser openen en het menu te krijgen door te klikken op de rechterbovenhoek van de pagina, hoe wis je geschiedenis op samsung.

Om dit te doen, waarvan een aantal anoniem. Is de telefoon klaar met resetten dan zal alle data worden gewist en is de telefoon teruggekeerd naar de fabrieksinstellingen.

Geschiedenis wissen. Hoe werkt het. Ja Nee? Volg dan onderstaande aanwijzingen om je Android-zoekgeschiedenis te wissen?

Je geschiedenis wissen

Verantwoordelijk voor de content en redactie. Een noemenswaardige optie is Brave. Ten tweede hoe we de geschiedenis van jouw Samsung Galaxy A51 kunnen wissen met de CCleaner applicatie.

Ja Nee.

Si vous continuez utiliser ce site, nous supposerons que vous en tes satisfait? Als je je zorgen maakt dat iemand rond gaat neuzen in de geschiedenis van je browser, of je bent van plan om je toestel aan iemand anders te geven, petanque. Versleutel je Android.

Goed om te weten:

Comments

  1. De meeste Android-telefoons van tegenwoordig beschikken standaard over de Chrome-browser, gemaakt door Google.
  2. CCleaner is een applicatie om jouw Samsung Galaxy A51 te reinigen. De lijst met bezochte websites kunt u verwijderen.
  3. In andere talen Español: borrar el historial en dispositivos Android.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |