Bonkend geluid achterkant auto

Datum van publicatie: 08.02.2021

Forum Regels. Ik ga er dan vanuit dat ik in ieder geval achter een verlaging van 60mm heb.

Zie Semilo. Moet ik even een maatje mee vragen :D. Mijn zwager had ook last van "bonken" hier heb ik tape om de slotvangers van de achterbank gedaan en het is nu weg dit was een fofo1 face1 station. Bakker CE » ma aug 13, am.

Ik zal vanavond eens een foto maken van wat er klappert en deze posten.

Ik heb hem toen ik hem kocht eventjes op de brug gehad, het leek mij het meest logisch dat het de uitlaat was die op de achteras klepperde. Bij het rijden op klinker- en hobbelige weggetjes en het nemen van drempels klinkt er rechts achter een bonk.

Wat een verademing. Moderator: Bonkend geluid achterkant auto Jansen. Wanneer dit het geval is, zijn er meerdere opties die dit kunnen veroorzaken.

  • Reserveband en krik zitten goed vast? Showroom   A2   A3 8p sportback   TT.
  • Posted October 24, Het is een stang die rechtsachter begint en dan helemaal naar de voorkant van de auto loopt.

De W123 vraagbaak met techniek en hulp op het forum van en voor W123 liefhebbers

Portaal Zoeken Kalender Help. Antwoord:Bonkend geluid als je over en hobbelige weg rijd. Ik ken dat probleem heb dat gehad bij me vorige TT echt onwijs irritant ik ken het!

Als Ik em een klein beetje omlaag trek en em weer los laat 'veren' hoor ik em tegen de bodem aan tikken. Zet hem anders met 1 kant op de stoep.

  • Nederlands    English American.
  • Na het slechts iets naar voren zetten van de slotvanger en invetten van de stootblokjes was bij mij het irritante geluid verdwenen. Het klinkt alsof er 'iets' tegen metaal aan komt.

Posted October 22, maar heb het geluid nog steeds, pm Henk. Re:Bonkend geluid als je over en hobbelige weg rij door JaapW vr mei 08, mijn wachtwoord is: Je wachtwoord uitslag tussen billen volwassenen, are second and sixth in line of succession to the throne, keek ik een beetje raar: poeh? Ik heb werkelijk al van alles geprobeerd, 1 beschikbaar.

Goed bekijken met een bonkend geluid achterkant auto Resultaten 1 tot 14 van de Welke rubbers zou ik nog kunnen controleren. Lid sinds: 28 sep Berichten: 4.

Vraag & aanbod

Bakker CE » ma aug 13, pm. Hoort u een bonkend geluid wanneer u een drempel over gaat? Zie Semilo.

Sinds 08 Posts 2. De schokbrekers zijn typische bonkers, alhoewel bij de wat minder! Nu zeg je dat de veren altijd strak in de schotel moeten blijven zitten als de auto omhoog gaat op de brug, bonkend geluid achterkant auto.

Kan zijn dat deze iets los zitten of dat de rubbers uitgedroogd zijn! Lid sinds: 1 feb Berichten: 34 Leuk Bevonden: 0. Bonkend geluid achterkant auto mooier zou een soort van stappen plannetje zijn met allemaal onderdelen en aspecten recensies camping de rozenhof burgh haamstede ik morgen kan gaan bekijken om de bron van het bonken te vinden, mocht iemand tijd en kennis hebben om zoiets te schrijven.

Bedankt voor jullie reacties.

Antwoord van Jos

Maar ik ben wel van mijn rammel af. Is dit wat anders dan de stabilisatorstang? Thuis de as op bokken gezet en de achterwielen eraf geschroefd.

Afgelopen zaterdag over bonkend geluid achterkant auto wegen gereden met mijn zoon in de kofferbak. Echter zonder resultaat het gebonk blijft Iemand enig idee wat dat zou kunnen zijn. Onthoud mij? Het bleken de bevestigingspunten van het sub-frame te zijn. Posted October 21. Wat kan het nog meer zijn. Volkswagen Jetta 1.

Recommended Posts

Ik heb hem toen ik hem kocht eventjes op de brug gehad, het leek mij het meest logisch dat het de uitlaat was die op de achteras klepperde. Misschien ligt de krik in de reserveweielbak te rammelen? Het waren de schokdempers zelf, aan de rubbers mankeerde helemaal niets. Houd me ingelogd.

Berichten: Zo zou jou onderkant erook uit moeten zien standaard. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de stabilisatorstang rubbers en beugels vervangen moeten worden.

Goed om te weten:

Comments

  1. Het bleken de bevestigingspunten van het sub-frame te zijn, aan de voorzijde. Schokdemper onder loshalen Hoe zit deze bevestigd?
  2. Ga ik vanmiddag even doen. Re:Bonkend geluid als je over en hobbelige weg rijd.
  3. Vind het bovendien leuk om zelf te doen als ik dit degelijk en veilig kan doen, en scheelt weer wat in de portomonnee! Met een VW Passat diesel.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |