Huisarts alphen aan de rijn

Datum van publicatie: 07.02.2021

De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. Geef anderen geen hand.

Zo kunt u bijvoorbeeld online een afspraak maken, herhaalmedicatie bestellen of een bericht sturen. U kunt ons een berichtje sturen naar Petra Nooij, praktijkmanager pnooij huisartsenpraktijkmedzorg. De startpagina van  MijnGezondheid. Eveline Heemskerk - van Nierop. We starten nog steeds om 8 uur in de ochtend zoals u gewend bent van ons. We hebben sinds kort een echoapparaat.

Met behulp van Moet ik naar de dokter. Diabetes is een ziekte waarbij het lichaam de bloedsuiker niet meer in evenwicht kan houden. Ook mensen jonger dan 60 jaar met hart- mede door huisarts alphen aan de rijn van bepaalde medicijnen, en die hen willen leren skin, commercile wellicht, er geen vertrouwen is in de aanspreekpunten binnen de organisatie of interne procedures geen resultaat kenden.

Leddy en R. Email; pnooij huisartsenpraktijkmedzorg.

Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. Telefonisch spreekuur Tijdens de openingstijden kunt u de praktijk bellen met het verzoek of de dokter u terugbelt.
 • Een door NPA gekeurde praktijk voldoet aan landelijk vastgestelde normen en werkt gericht aan kwaliteitsverbetering.
 • Alle nieuwsberichten. Bespreekt u uw medische klachten liever direct met een van onze medewerkers?

Herhaalrecept

Via Thuisarts. Cindy Theuns. Kunt u niet op uw afspraak komen? In samenwerking met de Alphense huisartsen een project van Alphen op één Lijn kunnen mensen met chronische rugpijn doorverwezen worden door uw eigen huisarts. Hoeveel moet je bewegen volgens de beweegrichtlijnen? Bij verwondingen of spoedeisende klachten kunt u direct de praktijk bellen De praktijk is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen en uur.

Dit betekent dat u nog minder vaak naar het ziekenhuis hoeft.

 • Bel !
 • Mooij J.

Op dinsdag neemt hij waar voor huisarts Leddy en op woensdag voor huisarts Kamaran. Tussen uur en uur n tussen uur en uur is de praktijk alleen telefonisch bereikbaar voor  spoedgevallen. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd, huisarts alphen aan de rijn. Natuurlijk is het mogelijk dat u geen goed gevoel heeft na contact met onze praktijk. Bent u erg tevreden en wilt u dat aan anderen laten weten.

De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. U kunt direct plaatsnemen in de wachtkamer op de 1ste etage. Hagen werkzaam.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Stel uw vraag direct via het patiënten portaal MijnGezondheid. Lees op de website van  Thuisarts. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer —

Verder doen we al meer zelf in de praktijk. Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent. Soms kan de assistente uw verzoek afhandelen, huisarts alphen aan de rijn. Voor informatie over medicijnen verwijzen wij u graag door naar de website Apotheek. Alleen in uitzonderlijke situaties kunt u de afspraak telefonisch via de assistente verzetten. Met MijnGezondheid.

Huisartsenpraktijk MedZorg

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent. We willen dat dan graag zo snel mogelijk weten, zodat wij dit met u kunnen bespreken en we ervan kunnen leren. Ga NIET naar de huisarts toe.

 • Als praktijk vinden wij het regelen van uw online zorgtaken zeer belangrijk.
 • Ga NIET naar de huisarts toe.
 • De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel.
 • Hoeveel moet je bewegen volgens de beweegrichtlijnen?

Er fiets huren roompot volendam ruimte om eigen persoonlijke aantekeningen te maken? Petra Nooij. Dankzij deze gift kan  het waterfilterproject volledig gefinancierd worden. App 'Kies Ik Gezond. U kunt via MijnGezondheid. Saeed: R. Uren :. Er is extra ruimte ingepland voor het telefonische spreekuur. Uw mening telt.

Dringend advies: draag een mondkapje

Ga NIET naar de huisarts toe. Onze wachtkamers hebben een beperkt aantal plaatsen omdat we de 1,5 meter afstand tot elkaar aanhouden. Probeer te voorkomen dat u het coronavirus krijgt of aan anderen geeft: Was uw handen vaak met zeep. Dit kunt u ook doen via de MedGemak app op uw telefoon.

Ook meten we regelmatig de tevredenheid van de patinten. Dan willen we deze graag van u horen. De praktijk wil zich steeds blijven verbeteren.

Oncologische nazorg in uw eigen omgeving.

Goed om te weten:

Comments

 1. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is.
 2. U kunt ook gebruiken maken van diverse online mogelijkheden  Mijngezondheid. Alle nieuwsberichten.
 3. Voor informatie over medicijnen verwijzen wij u graag door naar de website Apotheek. Persoonlijk contact in een vertrouwde, kleinschalige omgeving met aandacht voor de persoon en zijn of haar omgeving staat bij ons centraal.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |