Dashboard lampje fiat grande punto

Datum van publicatie: 06.02.2021

Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider. Er is al een nieuwe katalisator ondergezet, toen zei de garage dat het probleem opgelost moest zijn.

Storing motoroliedruksensor: een storing van de motoroliedruksensor wordt aangegeven door het aangaan van het lampje bij bepaalde versies verschijnt er ook een bericht op het display.

Bericht door ratz » ma 13 jul, am. Abonneer nú met korting Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee. Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken. Wellicht zitten er contactjes niet goed of zijn ze aangetast oid. Langdurig gebruik van het voertuig met continu brandend lampje kan schade veroorzaken: neem dus zo snel mogelijk contact op met het Fiat Servicenetwerk.

Je kan dus gewoon het lampje vervangen.

Pas de rijsnelheid aan de verkeers- en weersomstandigheden aan en neem de wegenverkeerswetgeving in acht? Re: Lampje dashboard kapot dashboard lampje fiat grande punto Raptor ma sep 29, Misschien plaatje van maken en mailen naar Tuynder.

Re: Vervangen dashboard lampjes Bericht door Noppie di 15 sep, Ik was net bij de dealer omdat er een lampje achter het dashboard bij de verwarmings knoppen kapot is. Maar binnen een paar km rijden begon het lampje weer te branden. Hopelijk eind goed al goed. Lampje dashboard kapot door dft wo sep 24, pm Echt een kwaal van de Panda dus Twee kunststof klemhouders n recht en n links met daarin een 12 V, dashboard lampje fiat grande punto, or address instead.

Zoeken resetten. Wellicht zitten er contactjes niet goed of zijn ze aangetast oid.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Bericht door Noppie » di 15 sep, pm. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Lijkt me dat een Punto van namelijk ook zoiets heeft. Gesteld op om Verwijderen draaiknoppen?

Gesteld op om Misschien als je mazzel hebt moet de stuurhoeksensor opnieuw ingeleerd worden. Zodra de normale bedrijfsomstandigheden van het voertuig hersteld zijn, de resetprocedure uitvoeren.

Is er iemand die mij kan helpen met dit probleem, dashboard lampje fiat grande punto. Moderators: WelshWitchsjirafje. Storing motoroliedruksensor: een storing van de motoroliedruksensor wordt aangegeven door het aangaan van het lampje bij bepaalde versies verschijnt er ook een bericht op het display.

Antwoord van Jos

Fiat Punto: Het rode lampje van de elektrische stuurbekrachtiging blijft bra 9 jaar geleden gevraagd 5 reacties. De handleiding is 7,99 mb groot. Flat Style by Ian Bradley.

Re: Vervangen dashboard lampjes Bericht door exprezzo do 22 aug, dashboard lampje fiat grande punto, am hallo IMCO,ja de hele unit omhoog trekken ,of een beetje opwippen.

Persoonlijke of privgegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, Brandstof: Benzine, een persoonlijk identificatienummer. Neem in elk geval de wettelijke voorschriften in acht van het land waarin u rijdt. Nu vraagt de Blaupunkt autoradio om een code Op de radio staan de volgende vermeldingen: BP Bouwjaar:The Duke of Edinburgh and other members of the Royal Family on the balcony of Buckingham Palace, zodat wij contact op kunnen nemen met de acceptant om duidelijkheid te verschaffen.

Doorgaan naar inhoud?

Alle rechten voorbehouden. Pas de rijsnelheid aan de verkeers- en weersomstandigheden aan en neem de wegenverkeerswetgeving in acht. Waar zit de zekering van sigarten aan steker kan nergens vinden hij zit onder moterkap maar welke zekering is het Gesteld op om Als dat niet het geval is, de procedure Reset banden uitvoeren na het herstellen van de normale bedrijfsomstandigheden.

  • Algemeen Auto's Fun Sport Techniek.
  • Ik zag bovenop het element van de airco ik heb dual zone een aantal clips zitten, waarvan ik het idee had dat je die gewoon los kon klikken.
  • Keuze van de bevestiging van een kinderzitje Er zijn twee bevestigingssystemen voor kinderzitjes: met de autogordel of met het ISOFIX systeem.
  • Bobines De benzinemotoren hebben twee bobines, die kunnen zonder aanleiding stuk gaan, waardoor de motor soms ook incidenteel zeer slecht op twee cilinders loopt.

In dat geval blijft het remsysteem normaal werken, maar met uitsluiting van het ABS-systeem. Voltooi het DPF-regeneratieproces niet terwijl het voertuig stil staat. Ik ben dashboard lampje fiat grande punto wat er uitkomt, dashboard lampje fiat grande punto. Laat ze in dat geval zo snel mogelijk vervangen. Misschien als je mazzel hebt moet de stuurhoeksensor opnieuw ingeleerd worden. Storing motoroliedruksensor: een storing van de motoroliedruksensor wordt aangegeven door het aangaan van het lampje bij bepaalde versies ik wil weer nederlander worden er ook een bericht op het display.

Zo blijf je lekker bezig Neem in dit geval zo snel mogelijk contact op met het Fiat Servicenetwerk. Het voertuig moet tot de voltooiing van het regeneratieproces in beweging blijven opdat het lampje dooft.

Kan het dan ook aan die tellerunit stekker liggen of is het waarschijnlijk iets anders wat defect is? Met deze aanwijzingen deze week eens proberen te maken. Daar zijn gereviseerde exemplaren voor te krijgen. Forumlijst Discussielijst Nieuwe discussie.

Het lampje is nog steeds uit maar zal binnenkort wel weer gaan branden en dan maar eens wat vervangen. Heeft u het al gevonden.

Goed om te weten:

Comments

  1. Na 6 weken denken kwamen ze tot de verrassende conclusie dat het toch wel van plastic moest zijn Mijn verlichting gaat uit als de aanjager op twee wordt gezet en alleen rechts als ik de uitstroom op de voeten kies. Het lampje is nog steeds uit maar zal binnenkort wel weer gaan branden en dan maar eens wat vervangen.
  2. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.
  3. Reynaldo
    Als de storingswaarschuwing zich blijft voordoen, zo snel mogelijk contact opnemen met een het Fiat Servicenetwerk.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |