Zelf een legpuzzel laten maken

Datum van publicatie: 12.01.2021

Dat leggen we hieronder precies uit maar in ieder geval is de resolutie van de foto belangrijk. Foto puzzel met eigen foto.

Foto op Canvas. Je kan uiteraard wel de ge-uploade foto een kwartslag draaien en dan plaatsen op een liggende puzzel. Wanneer je op zoek bent naar een puzzel met een snelle levertijd, dan ga je voor een puzzel met een bedrukte doos van Fotogeschenk.

Puzzel 26x38 cm met doos met eigen foto voorkant doos. Fotopuzzel van je eigen foto  v.

De kleintjes zullen beginnen met weinig stukjes. Bestellingen op werkdagen voor Puzzel maken! Fotopuzzels zelf maken. Dat is niet alleen gemakkelijk, maar ook de aandacht blijft bij jonge kinderen niet zolang bij de puzzel. Probeer het nu zelf.

Bestellingen op werkdagen voor Onze grotere fotopuzzels van stukjes , stukjes en stukjes zijn geschikt als grotere cadeaus en voor meer ervaren puzzelfans.
  • Oplage 8, 40 of stuks. Let bij het zelf puzzel maken dan goed op de verschillende kleuren en niet teveel grote lege vlakken.
  • Wij hebben diverse mogelijkheden.

Laat dan bij ons een puzzel maken met foto. Bekijk de kussens en schorten  ». Alle Fotopuzzel prijzen. Bekijk de fotospelletjes  ». Een ruim assortiment voor diverse momenten. Moederdag aanbieding. Fotopuzzel inlijsten.

Een origineel idee om zo je vriend of vriendin ten huwelijk te vragen? Dit is de meest luxe puzzel die wij in ons assortiment hebben, zelf een legpuzzel laten maken. Hoeveel puzzelstukjes voor welke leeftijd! Gefixeerd met Ravensburger Puzzle Conserver of in een mooi kader komt je fotopuzzel goed tot zijn recht.

Fotopuzzel van je eigen foto  v.

Hoeveel puzzelstukjes voor welke leeftijd?

Ben je nu enthousiast geworden en kan je niet wachten op je puzzel met eigen foto? Ook kan je een puzzel in 1 dag leggen of er iedere dag een kwartiertje voor gaan zitten. Nog meer producten.

Onze grotere fotopuzzels van stukjes , stukjes en stukjes zijn geschikt als grotere cadeaus en voor meer ervaren puzzelfans.

Maak nu je eigen fotopuzzel. Levertijd Levertijd van de hartpuzzel is werkdagen. Puzzel 48x68 cm met doos met eigen foto voorkant doos. Puzzel - Hart - 23 stukjes. Het maakt niet uit hoe lang je erover doet en wanneer je het doet. Toon alle formaten.

Wat onze klanten zeggen.

Met deze cookies voorzien wij u van de beste ervaring met onze producten en diensten, doordat wij u van relevante informatie kunnen voorzien. Openingstijden stickers. Een foto is snel gevonden en met onze online-editor kun je daarmee in een handomdraai je eigen fotopuzzel ontwerpen.

Puzzel 63 stukjes hartvorm. Levertijd De productie van deze puzzels is vakwerk.

Sneller nodig. Leuk als uniek verjaardagscadeau of laat een Moederdag puzzel bedrukken als persoonlijk Moederdag cadeau. Levertijd De productie van deze puzzels is vakwerk. Zo kun je telkens weer opnieuw gaan puzzelen of het motief op een stuk karton opplakken en inlijsten. Zo romantisch om die in je kamer op te hangen. Op zoek naar een houten puzzel, zelf een legpuzzel laten maken. Puzzel 24 stukjes met doos 30x42 cm : vanaf welke leeftijd aow 24.

Ze kan niet met de spoed optie worden besteld.

Fotopuzzel met foto op een luxe doos

Fotopuzzel met puzzelstukjes 32x48 cm, met luxe doos waarop de foto wordt afgedrukt. Op werkdagen voor Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies.

Elke puzzel die onze fabriek in Ravensburg verlaat, is gebaseerd op tientallen jaren ervaring. Het spreekt voor zich dat je een puzzel met 23 stukjes redelijk snel in elkaar kunt zetten. Een ruim assortiment voor diverse momenten.

Leg je favoriete motieven vast op een fotopuzzel van Pixum.

Goed om te weten:

Comments

  1. Een my Ravensburger fotopuzzel is meer dan alleen een fotopuzzel. Sneller nodig?
  2. Ravindra
    Leg alles eerst op kleur voor zover mogelijk en begin dan met bouwen.
  3. Ibtissam
    Levertijd Standaard binnen 2 werkdagen verzonden.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |