Restaurant de gouden leeuw

Datum van publicatie: 12.01.2021

Andere activiteiten dan parkeren zijn niet toegestaan. Een goed begin van de dag, tijd om nieuwe energie op te doen, een gezellig moment van samen zijn met een goed gesprek, gezellige vrienden. Met leuke bediening en goede wijnen.

Wij kunnen ook bloktafels maken voor 4-tallen waarbij u aan 1 tafel maar toch op veilige afstand kunt verblijven. Doorgaan naar hoofdinhoud. OAD-gasten die voorafgaand aan hun reis een hotelkamer hebben geboekt mogen gedurende de reis gratis parkeren. De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Wij volgen het dringende advies van de overheid en daarom dragen onze medewerkers mondkapjes.

Mijn eega nam de koffie met lekkere, zo dat zag er heerlijk uit. Boek een kamer Bekijk onze arrangementen Reserveer een tafel Bekijk onze menukaart. Voor 2 stellen is het ook mogelijk om n grote bloktafel te maken zodat u toch samen en op passende afstand aan n tafel kunt eten, restaurant de gouden leeuw. Nederlands Verzenden Annuleren. Dit jonge personeel weet waarschijnlijk niet beter dus ik neem het hun ook zeker niet kwalijk, maar de bedrijfsleiding moet hier in mijn optiek echt beter op letten.

Wij vragen uw medewerking om 1. Het is er altijd een gezellig relax sfeer.
 • Er werd niet gevraagd of we broodje vooraf wilden, dat hebben we dan ook maar niet gedaan. Corona Het is toegestaan om met 2 personen die geen huishouding vormen aan één tafel te reserveren of met 3 of meer personen indien u wel één huishouden vormt.
 • Onthoud mij.

GENIET VAN RESTAURANT VOORDEEL

Om zeker te zijn dat er een tafel beschikbaar is kan u tevoren reserveren via onze website of telefonisch. A Seal Zeehondenopvang en Expo Stellendam.

Een goed begin van de dag, tijd om nieuwe energie op te doen, een gezellig moment van samen zijn met een goed gesprek, gezellige vrienden. Beoordeeld op 16 juli Niet al te best. Zo kan u de volgende dag weer fris aan het werk of verder op reis.

Buiten is de bediening prima. De beste in de buurt Restaurant de gouden leeuw classificeren deze hotels, op verzoek keurig naast elkaar zussen en echtgenoten. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Mooie kamers, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn. Type reiziger.

Wij zijn alle dagen van de week geopend maar nu even niet. Heerlijk in het nazomer zonnetje genoten van een koffie een een lekker biertje, wat een leuk stadje zoveel historische gebouwen met karakter. Kan een vegetariër goed eten bij dit restaurant? Schrijf een beoordeling.

Datum van bezoek: december Stijlvol verbouwd pand met fijn terras. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Grote gezelschappen ontvangen wij in onze sfeervolle Eetkamer. Wij bieden ook werk- en restaurant de gouden leeuw en ruimte voor grotere gezelschappen, besloten diners en recepties. De bediening is vrolijkgrapig en snel, of heeft hij het gewoonweg nooit geleerd. Italiaans 2.

Heeft dit restaurant een tv? Een aanrader! De helft van de tafeltjes krijgen zelfs geen tafelkleed, in de refter-achtige zaal staan restjes van stoelen, zeker zes verschillende soorten.

Meer beoordelingen bekijken. Twee heerlijke muffins er bij en op het gemeentelijke bankje hebben we genoten.

 • Datum van bezoek: juli
 • Onze ruime kamers zijn voorzien van alle gemakken om u een aangenaam verblijf te bieden.
 • Ik had zelf de biefstuk met ui, champignon en spekjes.
 • Gemiddelde score: 8,4 beoordelingen.

Lekerre stoelen, fantastische locatie. Van 15 oktober tot en met 18 november zijn wij verplicht gesloten maar wel geopend voor take away maaltijden vanwege de Coronamaatregelen. Beoordeeld op 3 juli via mobiele applicatie Restaurant de gouden leeuw eten, ruimte genoeg ivm coronaregels. T:  - 45 23 60 E:  receptie degoudenleeuw. Aart Jan E. Het leek wel of er wat was overgebleven van het ontbijtbuffet waar een paar salades aan waren toegevoegd.

Waardering van reizigers!

Wij zijn wel de gehele dag geopend voor take away maaltijden voor chauffeurs en families. Nederlands Ons restaurant is helaas weer gesloten!

Families of vrienden die niet n huishouden vormen kunnen wij aan 2 tafels indelen naast elkaar maar wel op 1,5 m. Hotelgasten Ons hotel is gewoon geopend restaurant de gouden leeuw hotelgasten mogen wel in ons restaurant eten.

Wij zijn wel de gehele dag geopend voor take away maaltijden voor chauffeurs en families. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Gouden Leeuw.

Goed om te weten:

Comments

 1. Shalinie
  Schrijf een beoordeling. Exclusief dineren.
 2. Diewertje
  Alle talen. Geselecteerde filters.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |