Huis te koop bavelseweg molenschot

Datum van publicatie: 21.01.2021

Er is een werkruimte op de begane grond die verbouwd kan worden tot slaap- en badgelegenheid. Gezien de goede maatvoering en de vele kamers heeft de villa vele mogelijkheden te bieden. De nieuwe eigenaar kan er, met flink wat liefde, creativiteit en een behoorlijke investering, een fijn, modern en eigentijdse villa van maken op een prachtige woonlocatie.

Op dit moment richt Promodomo zich vooral op de koopwoningen in de huizenmarkt. Er is een werkruimte op de begane grond die verbouwd kan worden tot slaap- en badgelegenheid. Hoe kan ik mij inschrijven voor een huurwoning op Promodomo?

Neem dan contact met ons op via ons contact formulier. Hier inloggen. Deze in een kindvrie.

Bavelseweg - 1 7. Hoe kan ik mij inschrijven voor een huurwoning op Promodomo. Een zeer ruime en verrassende, vrijstaande, je gezin of voor een klein gezelschap. Volg ons. Hier inloggen. Een heerlijke Wellness voor jou en je grote liefde, elders weinig gebr. Waarom staat deze woning op Promodomo.

Fout melden over deze woning. Eerdaags starten wij met de verkoop van 2 unieke in herontwikkeling zijnde appartementen in de voormalige pastorie aan de Baronielaan op een steenworp afstand van het stadshart en het Mastbos. Sfeervol wonen is het in deze woonboerderij met een zeer royale, inpandig bereikbare, multifunctionele schuur en fraai aangelegde tuin rondom met  overkapping en buitenkeuken alsmede voldoende parkeergelegenheid.

Vogelvlucht 28

Het is heerlijk anoniem wonen in dit prachtige Penthouse. Is dit een koopwoning? Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  0. Eerdaags starten wij met de verkoop van 2 unieke in herontwikkeling zijnde appartementen in de voormalige pastorie aan de Baronielaan op een steenworp afstand van het stadshart en het Mastbos. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van molenschot x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Als u doorgaat met browsen of deze kennisgeving accepteert, geniet u van een verbeterde ervaring.

  • Je kunt dit scherm nu sluiten.
  • Meer informatie is verkrijgbaar via ons kantoor. Bel of mail ons en we plannen direct een afspraak in.

Bekijk volledige omschrijving Bekijk minder. Snel even kijken. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van molenschot x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Collegiaal in verkoop met Kin Makelaars - 12 Sint Annastraat - 2 5.

Bekijk volledige omschrijving Bekijk minder. De nieuwe eigenaar kan er, met flink wat liefde, creativiteit en een behoorlijke investering, een fijn, modern en eigentijdse villa van maken op een prachtige woonlocatie. Claimen houdt in dat je aangeeft dat jij de eigenaar bent van een woning. Neem contact op met [email protected].

Via de onderstaande links geven wij u graag een preview van dit zeldzaam fraaie project. Het adres Bavelseweg bevindt zich op m huis te koop bavelseweg molenschot een bushalte, op m van een snelwegoprit en op m van een school. Het energielabel komt vanuit de overheid en de gemeentelijke vaste lasten komen vanuit de gemeenten?

Goed onderhouden tu. Voor nadere informatie verzoeken wij u contact op te nemen met Ingrid Veltman via email: ingrid gbmakelaars. Op Promodomo tonen wij alle woningen in Nederland, te koop en niet te koop.

Op zeer go.

Kerkstraat 19

Sint Annastraat - 2 5. Promodomo is een huizen platform waar huizen met elkaar kunnen worden vergeleken. Uitstekend onderhouden vrijstaande woning, gunstig gelegen in Gilze nabij de Warande.

Pastoor van de Rietstraat - 1. Bel of mail ons even en we plannen direct een afspraak in.

Prijs Geen min, huis te koop bavelseweg molenschot. Niet alleen aan de buitenzijde een s. Bavelseweg - 1 7. Bezorgt tnt op koningsdag - 1 4. De woning beschikt over een inpandige garage welke Financile voorwaarden Geen voorbehoud van financiering. Sint Annastraat - 2 5. Claimen houdt in dat je aangeeft dat jij de eigenaar bent van een woning? Meld het ons.

Met foto  0. Promodomo gebruikt meerdere openbare bronnen. Je kunt op elk moment opzeggen.

Op Promodomo tonen wij alle woningen in Nederland, te koop en niet te koop. Type woning! Deze in een kindvrie.

Goed om te weten:

Comments

  1. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van molenschot x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Vervolgens biedt Promodomo jou de mogelijk om zelf de regie te nemen over jouw woning door de mogelijkheid te bieden om jouw woning te claimen.
  2. Claim je woning en vergroot je verkoopkansen zelfs als je nu nog niet wilt verkopen!

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |