Grand hotel opduin texel zoover

Datum van publicatie: 07.02.2021

Strandtenten genoeg en iedereen is vriendelijk! Deze heerlijke fles wijn was van vrienden die dat hebben laten bezorgen voor onze trouwdag.

Vanuut het hotel looop je zo de duinen in naar zee of de andere kant op het dorp in. Grand Hotel Opduin verwelkomt gasten van Booking. Alle talen. Type reiziger. Reistype: Reisde met een partner.

Beoordeeld op 14 september Perfect. Wij dachten nog het hotel, maar nee.

Je voelt je meteen thuis. Tip voor de volgende keer. Zoover award helemaal verdiend - Hotel Kogerstaete 4 sterren. Nederland, Texel, kredde 14 bonnekes. Onvoldoende: 1 - 5!

Mirjam Nederland.

New product

Ze beschikken ook over een flatscreen-tv, een zithoek en een espresso-apparaat. We hopen hiermee uw vraag beantwoord te hebben. Nederland Waddeneilanden Terschelling. Everything is excellent. Bekijk alle attracties in de buurt. Een warme, persoonlijke ontvangst en rondleiding. Kamertip: Kamer of de kamers tot en met

Echte meningen. Fhn Badfaciliteiten douche, bad, de herhaling ervan in de tijd en de gevolgen ervan. Hoe werkt het. Tot slot wil ik bovenal benoemen dat het eten werkelijk fantastisch was. Redenen om bij ons te boeken.

Benieuwd naar de prijzen?

Het is er proper en verzorgd. Wij hebben hier het Paasweekend verblijft en het was met één woord, heerlijk! Wij matchen de prijs.

Gent, Belgi 19 bijdragen 9 nuttige stemmen. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Wij verbleven er een midweek en volgden een training. Uitstekende receptionistes, dienstbaar en probleemoplossend. Het personeel feliciteerde ons en er waren 2 ballonnen en twee aluminium slingertje op onze tafel gelegd.

Opduin movie

We hebben een aantal aanbieders voor Opduin voor je op een rij gezet: 1. Wij komen zeker hier terug. Ik zie dat honden zijn toegestaan. U kunt deze alleen direct bij ons reserveren via de website www.

Trein station Den Helder. Zeker ook het ontbijt. Bekijk alle 3 vragen. Ja, huisdieren zijn meestal toegestaan, haha). Meer tonen. Monique Nederland. Ter gelegenheid van onze 37e trouwdag logeerden we een nacht in Hotel Opduin.

Er zijn veel goed onderhouden fietspaden.

Things to do on Texel

Bezoek Ecomare. Beste, u kunt tot uur aan tafel komen. Bekijk alle restaurants in de buurt.

Waar was de luxe. Top hotel. Probeer het opnieuw! Pools 1.

Goed om te weten:

Comments

  1. Erg goed. Gereisd met partner in december Nuttige review 0 1 reactie.

Voeg een reactie toe

© 2021 escapateagualeguaychu.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |